• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Storhamar
STO

Taket glapp mot Storhamar

Kollaps i midtperioden etter lovende start mot Storhamar.

Egentlig var vi litt på hæla allerede fra kampstart mot gjestene fra Hamar, men Storhamar fikk ingen uttelling mot Ole Morten Furseth i den første perioden. En gang jublet de for scoring, men dommerne underkjente. Så kom MS seg gradvis mer på offensiven, og klarte å legge press på Storhamar ved flere anledninger. Etter 13 minutter hadde vi et bra trykk, og Steffen Ratejczak sendte oss foran i målprotokollen. Fire minutter senere doblet Petter Birkheim Andersen ledelsen etter fint overtallsspill.

Det så dermed riktig lovende ut etter første periode, men i starten av den andre raknet det ettertrykkelig. Snaue to minutter etter pause reduserte Storhamar, og før fem minutter var spilt hadde de snudd kampen med to nye scoringer. Etter noen forferdelige minutter jobbet vi oss gradvis inn i det igjen, og hadde flere brukbare muligheter til å utligne. Isteden ble det de blågule som doblet sin ledelse tre minutter før siste pause. Dermed hadde vi et vanskelig, men fortsatt ikke umulig utgangspunkt foran den tredje perioden.

Her forsøkte vi igjen å gå offensivt til verks, og skapte nye muligheter. Vi hadde både stolpeskudd og en mann alene gjennom, men fortsatt manglet det lille ekstra. Kanskje ble vi i overkant offensive i tankegangen, og feilene vi gjorde bakover ble straffet knallhardt med tre nye Storhamarscoringer. Vi manglet forrige kamps målscorere Håkon Nilsen og Mats Trygg, og det var merkbart også defensivt. Kampen sett under ett var vi et ganske langt stykke unna Storhamars nivå i kveldens kamp. Etter seks treningskamper står vi med tre seire og tre tap, dog en vesentlig bedre oppkjøring enn i fjor da vi kun vant en enkelt kamp mot Grüner.

Neste uke venter flere treningskamper, i en tid der vi normalt ville vært klare for seriestart. Først ut er Lillehammer, som kommer på gjenvisitt til Manglerud mandag.