• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Søndag Søn 27 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lørdag Lør 12 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lørdag Lør 26 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar

Berget ett poeng

MS tok ett poeng mot Grüner etter sen utligning.

MS trengte poengene mest i kveldens kamp, og hadde også et spillemessig overtak i første periode. Etter 16.21 kom uttellingen, Robin Olsen Syversen satte pucken inn etter sterkt forarbeid av Andrei Kostitsyn. Dette ble den eneste scoringen i første periode, og den andre endte målløst selv om MS spilte seg til flere store målsjanser. Men som ofte før var Papillon i storform i Grünermålet og holdt gjestene inne i kampen.

I tredje periode slo Grüner sterkt tilbake, og satte kveldens første puck bak bursdagsbarnet Lars Haugen. 13 minutter ut i perioden pådro MS seg en utvisning, og bortelaget tok ledelsen for første gang i kampen. Dermed sto vi igjen med den vanskelige opppgaven å overliste Papillon på nytt. En sen utvisning stakk ytterligere en kjepp i hjulene, men straks før denne var omme var det Grüners tur til å gjeste fryseboksen. I spill 6 mot 4 og med 1.26 igjen på klokka klarte Keegan Milligan å pirke pucken over målstreken.

Kampen gikk dermed til spilleforlengelse, og MS berget sitt første hjemmepoeng mot Grüner denne sesongen. Men dessverre ble det med det ene, med ett minutt igjen av ekstratiden kom gjestene alene gjennom og avgjorde kampen. Grüner tok et langt steg mot fornyet kontrakt i toppserien, og kan komme til å berge plassen allerede i neste kamp i Narvik. For MS sin del er veien fortsatt litt mer kronglete, selv om Narvik i dag avga ett poeng mot Comet og ligger kun det ene poenget foran MS på tabellen.

På torsdag får vi besøk av Comet, og da bør helst den første trepoengeren på hjemmebane sitte om ikke motbakken skal bli brattere før de siste rundene.