• Hovedpartnere

Partnere

Tap mot Østerrike

Det ble tap i kamp nummer to i VM.

Etter gårsdagens 6-2 seier mot Slovenia fikk Norge en best mulig start mot Østerrike i det man spådde kom til å bli en mye tøffere kamp. Etter fire minutter ledet Norge 2-0 etter scoringer av Calle Spaberg Olsen og Jonathan Hermansson, og Østerrike så ut til å bli litt tatt på sengen av Norges pangåpning. Med drøye tre minutter igjen av 1. periode reduserte Østerrike til 2-1, kun sekunder etter at Norge var fulltallige etter en utvisning.

Midtperioden ble langt roligere, og Norge kunne gå til ny pause med 2-1 ledelse. I tredje periode klarer Østerrike å snu kampen. Snaue fem minutter ut i perioden utligner de til 2-2, før de setter inn 3-2 med drøye elleve minutter igjen av spilletiden. Med drøyt ett minutt igjen av 3. periode tok Norge ut målvakt i håp om en utligning. Istedenfor scoret Østerrike to, og det endte dermed 5-2 til Østerrike i den andre kampen for Norge i VM.

Dette sier Pontus Finstad etter kampen:

Vi fikk en bra start og ledet 2-1 etter første periode. Midtperioden er helt ok, og vi klarer å holde ledelsen. Vet ikke helt hva som skjer i tredje periode, men det virker ikke som noe stemmer. De scorer i overtall, og vi bommer. Da vi jager utligning setter de to scoringer i åpent mål, og dreper dermed kampen. Vi har fortsatt muligheter, og nå må vi nullstille og tenke på neste kamp mot vertnasjon Hviterussland på torsdag!

Vi ønsker Pontus og resten av gutta på U20-landslaget lykke til i fortsettelsen!