• Hovedpartnere

Partnere

Knepent tap i Narvik

Det ble bare nesten for MS i kveldens bortekamp mot Narvik.

MS åpnet friskere enn i den forrige bortekampen mot Comet, men klarte ikke å utnytte et lite spillemessig overtak i første periode. Den andre perioden var også jevn, men hjemmelaget kjenpet seg gradvis til et initiativ i kampen. Halvannet minutt før den siste pausen fikk de uttelling, og da de doblet ledelsen tidlig i tredje periode ble motbakken brattere. MS svarte likevel raskt da Andrei Kostitsyn fikk inn en fulltreffer, men etter mer rot bakerst i overtall slapp vi vertene foran med to igjen.

Et nytt håp ble tent drøye fire minutter før slutt da Kostitsyn satte sin andre scoring for kvelden. Vi hadde mange halvsjanser underveis i denne kampen, men de største misbrukte vi i spill 6 mot 5 i sluttsekundene. Med kort tid igjen bommet vi på tilnærmet åpent mål. Vi må derfor reise tomhendte hjem fra Narvik, men det kan uansett få stor betydning at vi holdt sifrene nede og ikke slapp inn en ny puck i tomt mål på slutten. Innbyrdes oppgjør og målforskjell er som nevnt av potensielt stor betydning i en kvalifisering.

I kveldens andre kvalifiseringskamp lå Grüner under mot Comet, men snudde kampen til seier 5-2. Allerede på lørdag kommer gutta fra Løkka på besøk til Manglerudhallen, og nå er det MS som har presset på seg. Begge våre to seire mot naboen så langt har kommet på bortebane, men nå som vi går inn i tre strake hjemmekamper blir det viktig å også prestere på egen is. Vi håper alle med hjerte for MS tar turen til hallen for å støtte gutta våre videre i kvalifiseringen. Gratis inngang i Manglerudhallen!