• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Sparta
SPA

Tamt mot Sparta

MS misbrukte målsjansene i hjemmekampen mot Sparta.

MS leverte en svak førsteperiode mot Sparta, med kun to skudd på mål de første 20 minuttene. Når gjestene i tillegg var meget effektive og scoret tre ganger var mye av lufta ute av kampen allerede til første pause. I den andre perioden kom MS langt mer på offensiven, men som litt for ofte før slet gutta med å omsette mulighetene i scoringer. Sparta derimot scoret på en av sine få målsjanser i denne perioden.

Fire minutter ut i tredje periode scoret gjestene igjen, denne gangen i undertall. Med åtte minutter igjen å spille kom 18 år gamle Eskild Øvstedal, tredje generasjon MS-spiller, inn i målet. Han holdt nullen til 35 sekunder gjensto. Heller ikke i denne perioden fikk vi noen pucker inn, og laget fremsto til tider ganske tannløst. Vår nyervervelse Andrei Kostitsyn ble ikke spillerklar til denne kampen, men kunne nok konstatere fra sidelinjen at laget har litt å jobbe med frem mot kvaliken.

I kveldens kamp fikk Steffen Thoresen og Joachim E Hermansen velfortjent hyllest for henholdsvis 700 og 300 kamper på øverste nivå i Norge. Gutta kunne nok ha ønsket seg at fyrverkeriet ikke tok slutt ved kampstart, men forhåpentligvis har begge mange flere kamper og bedre opplevelser foran seg i gult og grønt.

Neste kamp venter allerede på lørdag, da spiller vi borte mot Frisk/Asker.