Stjernen
STJ

Tap i første treningskamp

Mye å jobbe videre med før sesongstart.

Første treningskamp er alltid et spennende prosjekt, spesielt med tanke på å se nykommerne i aksjon for første gang. MS hadde et lite spillemessig overtak i første periode, uten å skape de helt store målsjansene. Men det ble Stjernen som kontret inn ledermålet snaue to minutter før første pause. Kanskje litt mot spillets gang, men baklengsmålet så ut til å prege MS i fortsettelsen. Andre periode ble dominert av Stjernen, bortsett fra noen friske muligheter for MS helt innledningsvis. Oscar Fröberg leverte flere gode redninger da MS ble presset over på defensiven. Gjestene måtte ha to mann mer på isen før de klarte å doble sin ledelse i underkant av åtte minutter ut i perioden. MS på sin side slet til tider veldig med å få fasong på overtallsspillet i denne kampen.

Tidlig i tredje periode økte gjestene til 3-0, og det så lenge ikke ut som MS hadde noen scoringer å by på i denne kampen. Men 13.45 ut i tredje periode kom endelig uttellingen, og det ble Ludvig Steenberg som fikk æren av å sette vår første puck i nettmaskene etter en pasning fra landsmannen Gustaf Berling. Med litt under tre minutter igjen å spille fikk en annen debutant notert seg på scoringslisten, denne gangen Marcus Ekberg. Igjen kom pasningen fra Gustaf Berling.

MS var på vei mot en sluttspurt, men det rakk aldri å bli helt spennende da Stjernen satte sitt fjerde mål med halvannet minutt igjen å spille. MS tok ut målvakten i et siste forsøk, men det endte med et tomålstap i sesongens første treningskamp. En kamp med varierende prestasjoner, og som så ofte på denne tiden av året er det fortsatt mye å jobbe videre med.

Neste treningskamp spilles på bortebane mot Grüner på søndag.