• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Manglerud
MAN

Straffeseier i Fredrikstad

MS slo Stjernen tross massive forfall til kveldens kamp.

MS har stått over de siste kampene grunnet Covid-relaterte fravær, også i kveld holdt det hardt å stille lag mot Stjernen. Til og med på selve kampdagen fikk vi forfall. Vi overdriver ikke når vi sier at vi til slutt stablet halve troppen på beina, men den halvparten sto til gjengjeld for noe tilnærmet en bragd mot gullkandidaten i Fredrikstad. MS virket overraskende pigge i beina fra start, men hjemmelaget tok likevel en oppskriftsmessig ledelse etter seks og et halvt minutt. MS hadde også sine muligheter, og etter drøye kvarteret fikk de uttelling da Anders Jonassen fyrte løs fra blå i et power play.

Snaut midtveis i kampen fikk vi et alvorlig skudd for baugen da Steffen Thoresen ble sendt i dusjen. Vi måtte sone fem minutter i undertall, men gutta forsvarte seg på mesterlig vis. Midtveis i undertallet tok vi også ledelsen på en kontring ved Sebastian Johansen, og den beholdt vi perioden ut. I tredje periode fryktet vi at kreftene skulle ta slutt, vi startet kampen med tre femmere og endte opp med enda mindre enn det. Men MS jobbet knallhardt og holdt unna til drøye seks minutter gjensto. Mer enn nok tid for vertene til å avgjøre, men MS kjempet videre og sikret det ene poenget. Ingen av lagene scoret i spilleforlengelsen, og det var klart for straffer i Fredrikstad.

På de fem første straffene scoret vi på to, ved henholdsvis Sebastian Johansen og Robin Olsen Syversen. Stjernen overlistet også Furseth to ganger. Først på det syvende forsøket kom avgjørelsen, da Robin Olsen Syversen satte sin andre straffe og MS kunne juble for sin tredje seier denne sesongen. En nesten utrolig prestasjon av laget med utgangspunktet vi hadde foran denne kampen, og en stor opptur etter mange tunge stunder. Ole Morten Furseth stoppet 40 pucker og fem av sju straffer, i en lagseier der vi egentlig lett kunne trukket frem hver enkelt spiller uten å bruke mye spalteplass.

Om alt går etter planen skal vi nå spille to bortekamper mot VIF til uka, før hjemmekamp mot Ringerike neste lørdag. Så kan vi håpe at det blir mer å juble for i tiden som kommer.