• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Manglerud
MAN

Senket av Booth

Gammel kjenning skapte hodefry for MS på Jordal.

MS åpnet friskt mot Vålerenga på Jordal i kveld, Lucas Loob Trygg ble spilt frem av Robin Olsen Syversen og lurte pucken under målvakten etter snaue fem minutters spill. Hjemmelaget utlignet etter 11 minutter, og MS kom inn i en tøffere periode. Men gutta kom seg ovenpå igjen, og to og et halvt minutt før pause styrte Christoffer Berger inn skuddet fra Christer Simonsen. Ole Morten Furseth reddet 18 skudd i denne perioden og bidro godt til ledelsen ved pause.

Den beholdt vi til 14 minutter ut i midtperioden, da slapp David Booth alene gjennom og overlistet Furseth. Denne scoringen startet en negativ spiral, minuttet senere satte Booth inn en ny puck i overtall. Og et par minutter senere kom Sebastian Johansen gjennom på en kontring og doblet ledelsen. Det var fra gamle kjenninger man skulle få det i denne kampen, for to og et halvt minutt ut i tredje periode punkterte David Booth kampen med sin tredje scoring for kvelden. Booth har dermed gjort hattrick både for MS mot VIF og omvendt i sin karriere på norsk is.

Etter dette klarte MS å tette igjen bakover, men uten at seieren til hjemmelaget var truet. Nå er det spillefri i helgen, før tre tøffe bortekamper venter oss til uka.