• Hovedpartnere

    Partnere

Tosifret smell

MS er ute av sluttspillet etter fire strake tap mot Storhamar.

Det var ikke mange som snakket om seiersmuligheter for MS før denne kampen, snakkisen var isteden om MS ville klare å score mål i sluttspillet. Og 104 sekunder ut i fjerde kvartfinale ble supporterne endelig bønnhørt. Marcus Bryhnisveen kunne ikle seg gullhjelmen etter å ha scoret vårt første mål i kvartfinaleserien. Dessverre ble det også det siste, utover i perioden fikk vi det igjen tøft med tre baklengsmål.

I andre periode slapp vi kun gjestene til med en scoring, og lå an til å kunne forbedre oss resultatmessig etter de andre kampene. Men i tredje periode var det full stopp. Om det var kreftene som tok slutt eller ferien som begynte litt for tidlig vites ikke, men i denne perioden rant det inn hele åtte baklengsmål. Vi har fortsatt en del skader i troppen, og målvakten vår så også ut til å slite på slutten av kampen. Vi går altså ut av sluttspillet med vårt første og eneste tosifrede nederlag denne sesongen.

Gutta takket og fikk støtte fra tilhengerne sine etter kampen, så får vi se hva neste sesong bringer. Vi takker alle for i år og ønsker velkommen tilbake til høsten. I mellomtiden skal flere av de yngre lagene våre ut i sluttspillkamper, det kan også være verdt å få med seg. Som en liten trøst etter et tøft seniorsluttspill kan vi ta med oss at både U20 og U18 har slått Storhamar i løpet av de siste dagene. Så det er fortsatt håp om en lysere fremtid!