Vålerenga
VIF

MS-VIF 1-7

Tøffe tak i siste kamp før juleferien.

Vålerenga la ikke uventet press på MS fra start, og tok ledelsen etter seks minutters spill. Etter dette jevnet spillet seg litt mer ut, og det ble ingen flere scoringer i den første perioden. I midtperioden var det MS som tok kommandoen, og spilte seg til flere gode muligheter blant annet i fem mot tre. Men scoringer fikk vi ikke selv om vi vant skuddene i perioden 13-8. Isteden ble det gjestene som etter hvert noterte seg for to nye mål før siste pause. Tross god innsats fra MS i denne perioden, ble det igjen tydelig at vi sliter foran begge målene.

Tidlig i tredje periode økte gjestene i undertall, og da rant kreftene til slutt litt ut av MS-laget igjen. Naboen scoret ytterligere tre ganger før de sa seg fornøyd, og MS så igjen ut til å måtte gå målløse av banen. Men med i underkant av to minutter igjen å spille ville gutta det annerledes. Steffen Thoresen satte inn vårt siste mål før juleferien assistert av Felix Amundsen. Fint samspill mellom den eldste og yngste garde ved den anledningen. Dermed tok vi i hvert fall siste stikk, så la oss si at siste mål vinner for denne gangen.

MS tar nå juleferie på en sluttspillplass, men Ringerike rykker stadig nærmere og befinner seg nå kun fem poeng bak før hengekampen mot Grüner. Så får vi se hva romjulen og nyåret vil bringe. Romjulskampene våre begynner hjemme mot Grüner 28. desember. Vi ønsker alle en god jul, og benytter anledningen til å takke våre trofaste tilhengere og støttespillere for gode ønsker og bidrag.