• Hovedpartnere

    Partnere

Bamsekamp

I samarbeid med Hockey For Livet og sponsorer inviterer vi til Bamsekamp og gratis inngang mot Grüner.

Søndag 23. februar klokka 17:00 kommer Grüner på besøk i Manglerudhallen til nytt byderby. Vi er på desperat jakt etter poeng i kampen om å nå sluttspill, og lover 100% innsats for å ta med oss viktige poeng denne kampen.

I samarbeid med Hockey For Livet inviterer vi også til Bamsekamp, der bamser og andre gaver blir levert til barneavdelingen på Rikshospitalet etter kampen. I fjor hadde vi en utrolig fin dag på sykehuset sammen med alle barna, og gleder oss til å komme på besøk igjen i år!

På grunn av smittefare er det viktig at alle bamser som skal gis bort på Rikshospitalet er nye og pakket inn i plast. Hockey For Livet vil selge bamser før kampstart, og vi håper mange tar turen innom deres stand! I tillegg til bamsene vil man også støtte en veldig fin sak ved å kjøpe bamsene av Hockey For Livet.

Flere samarbeidspartnere bidrar til gratis inngang denne kampen, og vi ønsker å rette en stor takk til dere! Vi håper publikum velger å bruke pengene for inngangsbillett på å kjøpe bamser av Hockey For Livet istedenfor.

Vi gleder oss til kamp, og oppfordrer dere til å ta med alle dere kjenner på kamp!

Her kan du hente ut din billett.