• Hovedpartnere

    Partnere

Rekrutteringskampen mot Sparta

Vi ønsker oss alle med på kamp, og inviterer til "Rekrutteringskampen" mot Sparta! Alle barn har gratis inngang, og voksne får kjøpt billetter til bare 50 kroner.

Torsdag 30. januar spiller vi en så kalt sekspoengskamp mot Sparta, der vi ved seier vil gå opp på sluttspillplass og bare være seks poeng bak Sparta på tabellen. Det er altså en veldig viktig kamp for oss, og vi ønsker å invitere alle sammen til "Rekrutteringskampen", hvor vi ønsker å få med oss nye tilskuere!

I MS-appen kan du hente ut gratisbilletter til barn, og voksne, studenter og honnør får kjøpt billetter til bare 50kr! Dette er en perfekt anledning til å ta med seg nye tilskuere på kamp. Kanskje har du en venn, familiemedlem eller kollega som aldri har vært på hockeykamp før? Da oppfordrer vi deg til å ta dem med på torsdag!

Vi kan love en tøff, spennende og intens kamp, og ingenting hadde gledet oss mer enn fullsatt tribune! Vi oppfordrer alle sammen til å ta med seg minst én venn, så lager vi en fantastisk atmosfære i Manglerudhallen sammen! Kampstart torsdag 30. januar er 18.30.