Manglerud
MAN

Tremålstap i Asker

Fremgang å spore tross seks nye baklengsmål mot Frisk.

MS har få backer til rådighet om dagen, og fikk slite defensivt igjen mot Frisk. Hjemmelaget tok en oppskrifsmessig ledelse etter fem og et halvt minutt, men fem minutter senere kontret Christoffer Berger inn utligningsmålet i undertall. Flere scoringer ble det ikke i den første perioden, selv om MS hadde et par gode muligheter helt på tampen. Ved et par anledninger ble vi faktisk invitert inn av en uvanlig menneskelig Dahlberg. Isteden ble det noen blytunge minutter i begynnelsen av den andre perioden.

Frisk tok ledelsen igjen på nytt fire minutter etter pause, og kun 10 sekunder senere banket de en ny puck inn bak Haugen. Da vi så fikk to av våre mest rutinerte backer utvist, økte vertene igjen i spill 5 mot 3. Etter dette klarte gutta å tette igjen resten av perioden, og kom også på offensiven igjen. 12 minutter ut i perioden var det Frisk sin tur til å sone med to mann, og igjen lyktes Corey Neilson med å legge taktikken i en timeout. Hampus Sjöbrink reduserte til 2-4 med et velplassert skudd, og et lite håp om å komme tilbake i kampen tentes. Joachim E Hermansen helte ytterligere noen dråper bensin på det bålet med en ny redusering fem minutter før siste pause.

Mot slutten av andre periode havnet igjen to backer i fryseboksen, og vi måtte også starte den tredje med to mann mindre. Her jobbet gutta heroisk i forsvar, ikke minst da Joachim E Hermansen i tillegg mistet kølla. Men like før vi ble fulltallige scoret Frisk dessverre sitt femte for kvelden, nå i spill fem mot fire. Åtte minutter ut i perioden kom det sjette, og kampen var punktert. Det var likevel oppløftende å se at MS satset offensivt. Corey Neilson tok ut keeper i et overtall midtveis i perioden, og senere i kampen prøvde vi også på fire mann som forsvarte seg i sonen mens femtemann lå oppe og fisket. Friskt satset, og morsomt å se på selv om det ikke ga flere scoringer som resultat.

På tirsdag får vi besøk av Storhamar, som etter en litt lunken start på sesongen sto for en sterk hjemmeseier mot Stavanger Oilers i kveld.