Stjernen
STJ

Tomålstap mot Stjernen

Manglende disiplin avgjorde andre treningskamp i vår disfavør.

Også sesongens andre hjemmekamp ble en jevn og relativt målfattig forestilling. Begge lagenes målvakter holdt tett i første periode. MS stilte denne gangen med Ole Morten Furseth mellom stengene, og har fått begge sine godt i gang. Tre og et halvt minutt ut i midtperioden tok gjestene føringen, men etter dette kom MS seg mer på offensiven. Mats Trygg hadde en puck inne som ble underkjent, før vi omsider fikk uttelling i power play fire minutter før siste pause. Her kjente vi igjen konturene av fjorårets overtallsspill, der mye var lagt opp rundt direkteskuddene til Håkon Nilsen.

Med 1-1 lå alt til rette for en spennende tredje periode, men den ble dessverre preget av for udisiplinert spill fra vår side. En tidlig fireminutter for høy kølle sendte oss tilbake på defensiven, og gjestene tok igjen ledelsen under den andre utvisningen. Deretter fulgte noen minutter med litt for mye kjeftbruk og taklinger over kanten, som ble belønnet med nye utvisninger. Stjernen punkterte kampen med 3-1 snaue to minutter før slutt. MS fortsatte i undertall, men tok likevel ut målvakten og forsøkte seg på en siste offensiv. Men det nærmeste vi kom scoringer i denne perioden var et stolpeskudd fra Pontus Finstad, og en bom på nesten tom kasse fra Mathias Trygg.

Med små marginer kunne også denne kampen fort gått til spilleforlengelse. Men Stjernen har fortsatt en flokk nye importer i bakhånd som ikke deltok i dag, så resultatmessig var ikke dette all verden fra MS sin side. Vi har likevel tro på at spillerne ville opptrådt på en litt annen måte dersom det sto poeng på spill. Vi håper gutta føler seg mer inspirert allerede førstkommende torsdag, da VIF kommer tilbake til Manglerud sugne på revansje etter straffetapet forrige gang.