Manglerud
MAN

Tung aften på Lillehammer

MS sjanseløse etter blytung start på kampen.

MS sliter fortsatt med mange skader, og har hatt vanskeligheter med å gjennomføre tre gode perioder i kampene. I kveld var det den første perioden som i praksis satte en stopper for poengmulighetene våre. Vertene tok ledelsen i et tidlig power play, og økte til både to og tre mål før åtte minutter var spilt. Deretter hevet MS seg noe for en stakket stund, før elendigheten ble komplett med en ny baklengs i vårt eget overtall to minutter før pause. I den andre perioden åpnet vi bedre, Steffen Thoresen styrte inn en puck fra Ole Holm etter fire og et halvt minutt. Dommerne studerte video lenge og vel i jakten på en høy kølle, men endte med å godkjenne målet. Lillehammer svarte med en ny scoring som også ble godkjent etter video. Perioden så lenge ut til å ende 1-1, men vi fikk en ny kalddusj med baklengsmål 16 sekunder før den siste pausen.

Tredje periode endte målløst, og igjen må vi nøye oss med å kjempe for å redde æren og unngå enda styggere sifre på slutten av en kamp. Fortsatt kan vi ikke ta juleferie, på mandag får vi besøk av et Narviklag som har vist formstigning de siste kampene. I romjulen har vi dobbeltkamp mot Grüner. De kommende tre kampene kan fort definere resten av sesongen for oss med tanke på om vi blir blandet inn i bunnstriden, eller kan fortsette å kjempe i midtsjiktet av tabellen. Så gjenstår det å håpe at vi fortsatt har noen ekstra krefter i oss til den viktige førjulskampen mot Narvik.