• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Sparta
SPA

Stortap mot Sparta

Ni baklengsmål i siste hjemmekamp i seriespillet.

Sparta spilte for edelt metall mens MS nok har tankene et stykke fremme i kvalifiseringen allerede. Og det ble tydelig fra start i kveldens kamp. Som i forrige møte med Sparta fikk vi en blytung start, og med fire baklengsmål allerede i første periode var løpet allerede kjørt. Ole Morten Furseth var ikke like heldig i dag etter flere gode kamper, og med to nye pucker bak seg forlot han isen tidlig i andre periode. Eskild Øvstedal fikk muligheten mellom stengene, og etter å ha sluppet inn en puck tidlig holdt han nullen resten av perioden. Kjetil Martinsen kom alene gjennom og reduserte for MS seks minutter før siste pause.

I tredje periode kom vi oss noe mer på offensiven, men det var likevel gjestene som scoret periodens to første mål. Men vi unngikk i hvert fall sesongens første tosifrede nederlag, og Lucas Loob Trygg fikk klemt inn en ny puck to og et halvt minutt før full tid. Eskild Øvstedal gjorde en god figur etter han kom inn, og ble til slutt belønnet med bestemannsprisen i en kamp med ellers høyst variable prestasjoner. Kaptein Hermansen ble hedret før kampen med flest kamper i MS-trøya, men kunne nok ønsket seg et bedre resultat for laget sitt på denne kvelden.

Vi endte opp med en sørgerlig statistikk på hjemmebane i seriespillet, med kun fire poeng og en eneste hjemmeseier helt tilbake i serieåpningen. På bortebane har vi prestert en god del bedre med 12 poeng, så får vi se om vi kan få med oss noe mer når vi avslutter serien borte mot Ringerike på torsdag. Fjerde lag i kvalifiseringen avgjøres på onsdag, i en femte kamp mellom Lørenskog og Comet.