• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Frisk Asker
FRI

Knepent tap mot Frisk

Ettmålstap mot Frisk etter ukonsentrert avslutning på kampen.

Det blir ofte jevnt og relativt målfattig når MS og Frisk møtes, så også i kveld. Vi stilte av diverse årsaker et noe redusert mannskap til denne kampen, og det var gjestene som kom best i gang. Etter kun tre minutters spill var de foran i målprotokollen etter en styring. Flere scoringer ble det ikke i første periode.

Når man først har kommet under mot Frisk og de har Dahlberg i mål, er det ofte lettere sagt enn gjort å komme tilbake. Og i begynnelsen av andre periode hadde vi nok å gjøre med å forsvare oss mot Askergutta. Ole Morten Furseth sto en god kamp mellom stengene, og holdt oss inne i kampen i denne perioden. Godt og vel midtveis kom vi så gjennom på en flott kontring, Joachim E Hermansen satte inn utligningen etter godt samspill med rekkekameratene. Litt mot spillets gang på det tidspunktet, men MS kviknet litt til etter dette og hadde en stor mulighet til å ta ledelsen like etterpå.

Men først sju minutter ut i tredje periode kom ledermålet. Kjetil Martinsen overlistet Dahlberg i et power play, etter at vi først hadde gått oss litt bort og skapt en farlig målsjanse andre veien i forkant. Så ble vi litt ukonsentrerte igjen, og lot gjestene utligne kun 42 sekunder etterpå. Deretter ble det mye Frisk, og de scoret til slutt det avgjørende målet på en kontring da drøye seks minutter gjensto på klokka. Også i denne kampen pådro vi oss litt for mange utvisninger, dobbelt så mange som gjestene. I sluttminuttet tok vi ut Furseth, men slet med å komme inn i Frisksonen. Vi kom likevel til en god skuddmulighet helt i sluttsekundet og var ikke langt unna en spilleforlengelse.

Igjen noe variable prestasjoner i vår fjerde treningskamp, men vi har fortsatt mange kamper igjen til å finpusse detaljene. Neste uke møter vi Lillehammer borte på tirsdag, og får besøk av Storhamar på Manglerud torsdag.