• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Vålerenga
VIF

Midtperioden ødela

To baklengsmål på åtte sekunder i midtperioden snudde kampen.

MS kom godt i gang i kveldens byderby, og etter sju og et halvt minutt satte David Booth inn kveldens første fulltreffer på Steffen Søberg. MS brukte kun 14 sekunder på å utnytte spill 5 mot 3 ved den anledningen. Sju minutter senere var Booth på farten igjen, og fikk et nytt stjernetreff mot Søberg. Men bare minuttet etterpå var det gjestenes tur til å få inn en viktig redusering i overtallsspill.

Kampen svingte frem og tilbake, men sju minutter ut i midtperioden kom noen fatale sekunder for vår del. Gjestene utlignet etter 7.12, og bare åtte sekunder senere var de plutselig foran i målprotokollen. Her sviktet kanskje konsentrasjonen litt for våre menn, og det var alt som skulle til for å snu kampen. To minutter før pause doblet dessuten Vålerenga i et nytt overtall og ga oss et vrient utgangspunkt til den siste pausen.

Åtte og et halvt minutt ut i tredje periode økte gjestene igjen, denne gangen på straffeslag. Da ble det vanskelig, selv om vi klarte å spille oss til noen flere gode muligheter. Blant annet et kanonskudd i stolpen fra David Booth. I sluttminuttet kom Booth alene gjennom mot Steffen Søberg, og sørget for sitt andre hattrick mot Vålerenga denne sesongen. Amerikaneren ser virkelig ut til å ha funnet sluttspillformen, og vi håper inderlig han får den muligheten. Dette var hans tjuende scoring for MS, sju av dem har kommet mot VIF.

Denne kampen ble nok i større grad enn den forrige preget av at vi mangler flere backer, og fremover var det altså bare David Booth som fant nettmaskene. Mye taler nå for en ren åttendedelsfinale mot Narvik neste lørdag, men vi har fortsatt en mulighet til å avgjøre det allerede på torsdag borte mot Sparta om vi klarer to poeng mer enn Narvik i den runden. Nordlendingene spiller borte mot et formsvakt Oilers, så dette ser fortsatt helt åpent ut før siste serierunde.