• Hovedpartnere

Partnere

Ny seier for U20

Vant på overtid mot vertsnasjonen.

Etter tapet mot Østerrike på tirsdag hadde U20-landslaget en etterlengtet fridag i går. I dag var de klare for kamp nummer tre i VM, og fikk en god start mot vertsnasjon Hviterussland. Etter snaue syv minutter sendte Jonathan Hafsmoe Norge i ledelsen, og rett før den første pausen doblet Lars Christian Rødne ledelsen. Norge kunne dermed gå til pause med 2-0 ledelse. I midtperioden scoret Hviterussland periodens eneste mål, og i 3. periode utlignet de til 2-2 kun førti sekunder før slutt med en ekstra spiller på isen. Kampen gikk til overtid og etter 1 minutt og 48 sekunder satte Jonathan Hermansson inn det avgjørende målet. Det endte til slutt med en viktig 3-2 seier for Norge!

Pontus Finstad var fornøyd etter kveldens seier:

Vi spiller bra hele kampen og har en god keeper. Vi er solide i alt vi tar for oss, og spiller slik vi pratet om at vi skulle gjøre. Å vinne denne kampen gir oss masse ekstra motivasjon, og ekstra energi til hele gruppa.

I morgen klokken 14:00 møter Norge Danmark til ny kamp. Det tror Finstad blir tøft:

Det blir en avgjørende kamp for om vi fortsatt har muligheten til å være med og kjempe om opprykk. Vi er nødt til å vinne. Det blir en kjempetøff kamp, minst like tøff som de foregående kampene. Spiller vi slik som vi gjorde i dag så gir vi oss selv en god mulighet for seier!