Storhamar
STO

Ned på jorden igjen

MS traff bare stolpene mot Storhamar.

MS og Storhamar kom til kveldens kamp med hver sin seier mot Lillehammer i friskt minne, men for MS sin del var de et godt stykke unna en reprise denne gangen. Defensivt hang vi ikke helt sammen i sømmene, og gjestene kontret inn to mål i den første perioden. Begge gangene var de alene gjennom med to mann, den andre scoringen kom også i Storhamars eget undertall.

I andre periode hadde vi flere tidlige muligheter i overtall, men det ville seg ikke med verken en eller to mann mer på isen. Gjestene kunne faktisk fort ha scoret med tre mann på isen, men Patrick Thoresen valgte heller å bytte da han var på vei gjennom. Like heldige var vi ikke da samme mann kom alene noen minutter senere. Denne gangen fullførte han angrepet, og selv om han ikke fikk pucken forbi Haugen var Eirik Salsten på plass og satte inn returen. Tre minutter før pause økte gjestene til 4-0 i overtall, og da ble det vanskelig å komme tilbake.

Tidlig i tredje periode fikk Patrick Thoresen endelig scoringen sin mot en liggende Lars Haugen, som måtte forlate isen med en skade. Ole Morten Furseth kom inn og gjorde sine saker bra, men måtte også kapitulere en gang ti minutter senere. MS skapte en del målsjanser i denne kampen, men dette var en sånn kveld der stolpene var mye lettere å treffe enn det på innsiden.

Vår neste kamp spilles mot Grüner på bortebane førstkommende søndag.