Manglerud
MAN

MS vant på Hønefoss

MS er tilbake over sluttspillstreken etter tre poeng mot Ringerike.

Etter en tung periode med 10 strake tap ble det endelig en opptur for våre gutter i kveld. Vertene var store favoritter etter å ha spist opp hele forspranget vårt på kort tid. Sist lagene møttes vant Ringerike 7-3, men i kveld kom MS best i gang. Etter fire og et halvt minutt satte Christoffer Berger inn ledermålet på direkten, etter godt forarbeid fra Mathias Trygg bak kassa. Ringerike tok over spillet etter dette, og pepret Albert Adamsen med 15 skudd i perioden. Men ingen av dem gikk inn, og vi tok pause med ledelse.

Tidlig i andre periode hadde hjemmelaget en puck inne, men dommeren hadde allerede markert for utvisning i forkant. Ringerike fortsatte å presse på for en utligning, men uten å lykkes. Etter hvert skapte MS også flere gode muligheter, men heller ikke de fikk pucken inn i denne perioden. I tredje periode fortsatte MS å spille klokt, og forsvarte seg godt. Og 11 minutter ut i perioden doblet Mats Henriksen ledelsen, igjen assistert at Mathias Trygg. Med fem minutter igjen på klokka hadde MS klart seg gjennom sitt fjerde undertall for kvelden, og derfra hadde gutta ganske god kontroll. Halvannet minutt før slutt satte Kjetil Martinsen pucken i tomt bur, og kampen var endelig punktert.

Denne seieren er en stor og etterlengtet oppmuntring for MS og vår nye trenerduo. Vi er relativt effektive, og holder samtidig tett bakover med 30 redninger fra Albert Adamsen. Med tre poeng i kveld er vi igjen over sluttspillstreken, og har også tatt tilbake ledelsen i innbyrdes oppgjør. Allerede om to dager må vi være klare til dyst igjen, da kommer Stjernen på besøk til Manglerud.