• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Grüner
GRU

Storseier mot Grüner

Mye spenning knyttet seg til David Booths inntreden i laget og hvorvidt han skulle bli spilleklar til kveldens kamp. Det ble han, men det skulle bli andre spillere som dominerte mot Grüner. MS scoret sitt første mål etter drøye sju minutter, etter å nettopp ha misbrukt et overtall. Sistemann på pucken var Craig Puffer, og også denne gangen noterte amerikaneren seg for en merkelig scoring fra nesten død vinkel. Etter målet tok Grüner mer over, og kunne fort hatt balanse i regnskapet til pause.

Tidlig i andre periode hadde Ludvig Steenberg lært av Craig Puffer at det lønner seg å prøve fra alle vinkler, og igjen satt pucken i mål fra skrått hold. Kort tid etterpå reduserte Grüner ved en av sine mange tidligere MS-spillere, Trym Auren. Det ga ny spenning i matchen i noen minutter, men så koblet MS grepet og scoret fire mål på under ti minutter. To ved Mats Henriksen, ett til ved Ludvig Steenberg og et av Joachim Lunde Hermansen. Grüner hadde to målvakter ute med skade, og det ble til tider synlig.

I tredje periode byttet de inn Alexander Brøther, også han en gammel kjenning av MS. Han holdt buret rent til i overkant av fire minutter gjensto, da en puck fra Corey Elkins spratt inn. David Booth noterte seg for sin første assist på denne, i en kamp der forøvrig også Lucas Loob Trygg fikk sitt første poeng på a-laget. Det er betryggende å se at unge spillere fortsatt får istid selv om vi har hentet forsterkninger, og flere av våre etablerte spillere har også hevet seg den siste tiden og dro mye av lasset i denne kampen. Kveldens seier gir oss en luke på sju poeng til Grüner, mens avstanden opp til Narvik er uforandret.