Manglerud
MAN

Tung kveld på Grünerløkka

Det ble tøft for et ungt mannskap mot Grüner i sesongens andre treningskamp.

MS stilte med et redusert mannskap mot Grüner i kveld, grunnet en del sykdom og skader i laget. Grünerhallen har ofte vist seg som en vrien arena for MS. Men kampen ble selv under forutsetningene en skuffende affære sett med grønne øyne, og på mange måter en reprise av forrige treningskamp mot Stjernen. Innledningsvis hadde vi mye puck, uten å skape mange store målsjanser. Første periode endte målløst, etter at Oscar Fröberg reddet et straffeslag halvannet minutt før pause.

Som mot Stjernen åpnet vi friskt i den andre perioden, men uten å få uttelling. Også i denne kampen slet vi lenge med overtallsspillet. Og det ble til slutt Grüner som tok ledelsen med et fint kontringsmål idet MS ble fulltallige etter en utvisning. Mot slutten av perioden doblet hjemmelaget ledelsen i overtall. Først godt og vel midtveis i den tredje perioden begynte MS å friskne til, også det som i kampen mot Stjernen. Kjetil Martinsen vispet inn et langskudd i overtall, hans første scoring etter comebacket i MS-trøya. Kjetil sto også for pasningen da Håkon Nilsen klinket inn sitt første mål i MS-drakt i et power play med fire og et halvt minutt igjen på kampuret.

MS var i ferd med å redde noe av æren, men med 3.10 igjen scoret Grüner etter et angrep som riktignok smakte offside i forkant. Men man må spille til fløyta går, og heldigvis sto det ikke om poeng i kveldens kamp. Grüner fastsatte etterpå sluttresultatet til 4-2 med en scoring i tom kasse. De etablerte spillerne våre har levert for ujevnt i de første kampene, men som en positiv bivirkning av frafallene i troppen stilte vi med en juniorfemmer som fikk istid også mot slutten av kampen. Flere av dem kan nok få smake på mer Get-ligaspill utover i denne sesongen.

Neste uke spiller vi to nye treningskamper, allerede på tirsdag kommer Lillehammer på besøk. Vi må løfte oss et godt stykke om vi skal oppnå et bedre resultat i den kampen.