• Hovedpartnere

    Partnere

Svensk forward klar

Offensiv forward fra Sverige signert for kommende sesong.

Gustaf Berling er 25 år gammel, og har de siste sesongene spilt i svensk førstedivisjon i tillegg til sju kamper i Allsvenskan. Forrige sesong spilte han for Troja-Ljungby. Gustaf er en storvokst spiller som har gjort bra med poeng gjennom flere sesonger i Sverige. Han beskriver seg selv som en offensiv forward med gode pasninger og spilleforståelse, og trekker også frem power playet. Han håper å kunne bidra med mye mål og assist i MS, og gleder seg veldig til å komme til Manglerud.

Dette sier Gustaf selv:

Jeg har store forventninger til sesongen! Med laget håper jeg vi spiller god og morsom hockey, gå til sluttspill og se hvor langt vi kan nå der. For min egen del håper jeg mine offensive kvaliteter kan komme til sin rett i Manglerud så jeg kan bidra med min vinnerskalle til å vinne flere kamper, skape sjanser og gjøre en del mål og assist.

Som junior spilte jeg hockey i Rögle der vi vant U16-bronse, J18-gull og J20-bronse. Mitt siste år som junior spilte jeg i Linköping. Jeg har vært litt rundt i Division 1 der jeg har spilt i Helsingborg, Halmstad og Troja/Ljungby. Jeg spilte også i Allsvenskan med Pantern på slutten av 17/18 sesongen.

Jeg har ikke så stor kunnskap om norsk hockey mer enn at jeg har hørt den skal være litt mer offensiv enn i Sverige, og det tror jeg kommer til å passe meg bra! Det skal bli veldig morsomt og spennende å komme til Manglerud. Jeg ser frem mot et eventyr der jeg får flytte til et nytt land og ny liga, der jeg får muligheten til og utvikles som hockeyspiller men også som menneske.

Vi ønsker Gustaf hjertelig velkommen til MS, og ser frem til å ha han på plass i starten av august!