• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Sparta
SPA

Seier på sudden mot Sparta

Vi snur kampen mot Sparta og tar med oss to poeng etter spilleforlengelse.

Det sto tre særdeles viktige poeng på spill i Manglerudhallen i kveld, og det skulle også vise seg å bli en jevn og spennende forestilling. Første periode endte målløst, men MS fikk kjørt seg da de pådro seg to utvisninger samtidig etter snaue kvarteret. Sparta ble noe stillestående, og MS kjempet seg gjennom undertallet på solid vis. I begynnelsen av andre periode gikk derimot mye galt for MS. Sparta scoret to tidlige mål, og vi pådro oss flere utvisninger og måtte igjen spille 3 mot 5. Heldigvis klarte vi å unngå et tredje baklengsmål, og Ole Morten Furseth har spilt på seg nok selvtillit de siste kampene til å stenge buret resten av kvelden. Midtveis i kampen var det vår tur i overtall, Kjetil Martinsen stilte inn siktet og klinket pucken opp i vinkelen. To og et halvt minutt før pause slengte Emil Frøshaug avgårde en puck som tilsynelatende var på vei utenfor, men som på litt merkelig vis spratt foran målvakten og fant veien til nettmaskene. To minutter senere kjørte MS voldsomt, og Sparta var virkelig på hæla. Vi hadde en tredje puck inne, men dommer underkjente etter sjekk av målkamera da en Spartaspiller ble taklet inn i målet samtidig.

MS jaget et seiersmål i store deler av tredje periode, men halvannet minutt før slutt pådro David Booth seg en utvisning etter at han selv fikk røff behandling i forkant. Da føltes det brått ganske greit å ri denne av og sikre spilleforlengelse. Men i det signalet gikk pådro vi oss en ny utvisning, denne gang fra boksen. Frustrasjonen er enkel å forstå, men i enkelte situasjoner slet vi litt med å holde hodet kaldt i denne kampen. For tredje gang måtte vi ut i spill 3 mot 5, men også denne gangen holdt vi unna. Og da vi omsider ble fulltallige gjorde David Booth kort prosess. Uthvilt og revansjelysten etter en hvilepause i fryseboksen rundet han det som var igjen av Spartaspillere, og overlistet målvakten slik at to poeng ble igjen på Manglerud denne kvelden.

Med denne seieren er vi åtte poeng bak Sparta, og skulle nok helst hatt full pott for å virkelig ta opp kampen med sarpingene. Men vi har fortsatt en kamp igjen i Sparta Amfi, og med tre poeng der slår vi dem innbyrdes. Så alt er fortsatt mulig, men i første omgang er vi nå kun ett poeng bak Narvik på den siste sluttspillplassen. Vi er med andre ord nærmere enn da sesongen startet, og har et utrolig spennende utgangspunkt før søndagens kamp. Narvik skal forøvrig ut i hjemmekamp mot Oilers i morgen, og sist serielederne besøkte nordlendingene ble de sendt hjem med tap. Så det ligger an til en mildt sagt interessant helg, og vi ønsker både MS-gutta og Green Army god tur til Narvik!