• Hovedpartnere

    Partnere

Invitasjon fra styreleder

Invitasjon fra styreleder i MS Hockey Elite.

Kjære fans, kjære medlemmer, kjære frivillige og kjære samarbeidspartnere,

De første 10 kampene av seriespillet i Fjordkraft-ligaen er nå unnagjort hvor laget vårt ligger på en komfortabel åttendeplass med 12 poeng. Med det ligger vi åtte poeng foran Ringerike på niende og ni poeng foran Grüner på tiende, noe som er i tråd med planene og ambisjonene lagt for sesongen.

Hockeyen i Oslo har i mange år slitt i motbakke hvor tradisjonelle hockeyklubber som MS, Grüner, Hasle Løren og Furuset (med tilsammen 12 norgesmesterskap) som oftest har slitt på den nedre del av tabellen det være seg i Eliteserien eller i 1. divisjon. Vi tror ikke dette er bærekraftig på sikt hvis målet skal være å tiltrekke oss flere barn og unge til våre ishaller, så vi i MS Elite har i år forsøkt å legge lista opp et hakk med mål da om å klare en sluttspillplass.

På torsdag i forrige uke, i kampen mot Vålerenga, hadde vi over syv hundre tilskuere i Manglerud Ishall hvor apparatet rundt lag og arrangement fungerer svært godt. Men når dette er sagt, byr enhver ny sesong på betydelige oppstarts- og administrasjonskostnader, hvor vi nå håper at flere vil kunne melde seg og bidra. Her byr vi på mange spennende muligheter, enten ved å melde deg inn i MS Hockey Elite, kjøpe billett til kamp, kjøpe vafler og pølser i kafeteriaen, kjøpe sesongkort eller bli med som støttespiller og sponsor. Har du noe positivt å bidra med for videre utvikling av MS Hockey Elite så hører vi gjerne fra deg, så håper jeg vi sees i Manglerud Ishall utover høsten og vinteren hvor alle billetter kjøpes i MS-appen eller ved inngangen.

MS GO 💛💚

Epost Elite: [email protected]

Epost Styreleder: [email protected]

Bli medlem (eller send adresse og tlf nr til [email protected])

Last ned MS-appen for billetter:

Google Play

Apple App Store

Med vennlig hilsen Manglerud Star Ishockey Elite Henning Thoresen, Styreleder