• Hovedpartnere

    Partnere

Spleis for MS

Gi din støtte til Manglerud Star Ishockey Elite.

Manglerud Star Ishockey Elite (MSIE) avholdt årsmøte 20. mars 2023 der alt som hører et årsmøte til ble fremlagt, bla regnskap for året 2022 som viser høy gjeld. Klubben tok grep allerede i oktober ved å si opp trenere og importspillerne da stor-sponsor ikke klarte innfri pga bakenforliggende svikt. Det ble valgt interimsstyre (ikke lett å få inn ordinært styre før økonomiske situasjonen er avklart) bestående av «nye koster» fra Bredde og Elite til å jobbe med Handlingsplanen, og vi håper og tror dere ønsker hjelpe med hva dere kan. MSIE sin Handlingsplan til Norges Ishockeyforbund inneholder bla innsamlingsaksjon via Spleis, søke gjeldsreduksjon hos våre kreditorer og nedbetalingsplan.

For spillerne i de 13 aldersbestemte lagene våre er det også viktig å ha et A-lag som forbilder og at de blir værende i klubben vår når de passerer midten av tenårene og helt fram til toppdivisjonen. Som talentfabrikken kunne du telle nær 10 MS-spillere i semifinalene VIF – SIL; det er jo dette det jo jobbes for i ishallen som ligger der mellom skolen, flotte svømmehallen (ja, langt mer enn basseng!) fotballhallen og Østensjøvannet. Som nevnt settes Spleis-innsamling i verk før påske, kontakt med gamle og nye sponsorer er iverksatt og erfaringen fra tilbakelagt sesong og interimsstyrets arbeid skal videreføres det nye styret vi vil ønske velkommen til sommeren når solen står høyest på himmelen over Manglerud.

Link til spleisen

Kontakt oss gjerne for en prat, vi vet det er mange kreative og kloke sjeler der ute som kan bidra i klubben vår på ett eller annet plan; vi trenger deg.

Vennlig hilsen Manglerud Star Ishockey Elite Interimsstyre bestående av:

Trond Nordbø, Ove Sundelius, Lauren Tanne, Jan Kristiansen, Per Erik Ingjer, Ann-Brit Thorkildsen. Mail: [email protected]