• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Sparta
SPA

Tap tross gavepakke

Merkelig scoring vil bli best husket fra kampen mot Sparta.

Sparta har vært en positiv overraskelse denne sesongen, og kom også foran i målprotokollen mot MS etter sju og et halvt minutt av kveldens kamp. Det tok ikke mange sekundene før de fikk pucken over mållinjen igjen, men da på motsatt side av banen. Gjestenes nummer 11 tok en ekstra runde rundt egen målvakt, og mistet på utrolig vis pucken inn over målstreken. Definitivt det merkeligste målet vi har sett denne sesongen. Sistemann på pucken for MS var Kristoffer Pihlqvist, som dermed ble kreditert denne scoringen fra god avstand.

MS startet andre periode i undertall, og rett etter at vi ble fulltallige tok Sparta ledelsen igjen. Tolv minutter ut i perioden doblet de ledelsen, og frem til da hadde gjestenes Kristian Jakobsson vært involvert i alle kveldens scoringer for begge lag. Så sarpingene tilgir nok ganske kjapt hans youtube-moment på MS sin første scoring. Snaue åtte minutter ut i tredje periode økte Sparta ledelsen igjen, etter at MS hadde spilt seg til gode muligheter i forkant. MS fortsatte å kjempe tross motgang også i denne kampen, og fem minutter før slutt reduserte Kristoffer Pihlqvist i et overtall. Denne gangen uten hjelp av noen blåkledte.

Dette var så nær vi kom, men det var likevel fremgang å spore for MS i en totalt sett ganske jevnspilt kamp. På torsdag reiser vi til Ringerike for et møte som blir enda viktigere etter at Grüner stjal med seg et nytt poeng mot Stjernen i kveld.