• Hovedsponsorer

    Partnere

Tirsdag Tir 20 August Aug
Søndag Søn 25 August Aug
Tirsdag Tir 27 August Aug
Torsdag Tor 29 August Aug
Tirsdag Tir 3 September Sept
Torsdag Tor 5 September Sept
Lørdag Lør 14 September Sept
Torsdag Tor 19 September Sept
Søndag Søn 22 September Sept
Torsdag Tor 26 September Sept
Lørdag Lør 28 September Sept
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Søndag Søn 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Søndag Søn 20 Oktober Okt
Tirsdag Tir 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 26 Oktober Okt
Tirsdag Tir 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Stavanger
STA

Sjanseløse i serieåpningen

MS kom på etterskudd fra start i seriepremieren mot Oilers.

MS fikk det som ventet tøft fra start mot Stavanger Oilers, som tross kun seks skudd på mål scoret et par enkle mål i den første perioden. MS på sin side produserte kun tre skudd på de første 20 minuttene. Tidlig i andre periode økte Oilers med en puck over skulderen på målvakten, og før siste pause økte de igjen både i overtall og undertall mot et MS-lag som ikke hang med i svingene.

16.25 ut i midtperioden kom endelig sesongens første MS-scoring. Etter å ha brukt en del tid på å etablere seg i et overtall, kom MS til avslutning fra blå ved Christer Simonsen. Mats Henriksen styrte pucken inn, og ble dermed førstemann av våre til å sette gullhjelmen på hodet denne høsten. Flere scoringer ble det ikke på oss i denne kampen, men gjestene satte ytterligere tre pucker i den tredje perioden.

En tøff start for MS, som kun hadde 14 skudd på mål i kampen. Målvaktene våre slapp inn fire pucker hver, men selv om begge hadde stått på hodet kunne vi neppe fått noe bedre enn et litt penere resultat med oss. Såpass stor var klasseforskjellen på lagene denne kvelden. I de to neste kampene venter forrige sesongs NM-finalister Frisk og Storhamar, så her er det bare å brette opp ermene og jobbe videre med ting man forhåpentligvis lærte av kveldens oppgjør.