• Hovedsponsorer

    Partnere

Lørdag Lør 28 September Sept
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Søndag Søn 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Søndag Søn 20 Oktober Okt
Tirsdag Tir 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 26 Oktober Okt
Tirsdag Tir 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lørdag Lør 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Søndag Søn 17 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Søndag Søn 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Søndag Søn 1 Desember Des
Torsdag Tor 5 Desember Des
Lørdag Lør 7 Desember Des
Tirsdag Tir 17 Desember Des
Lørdag Lør 21 Desember Des
Lørdag Lør 28 Desember Des
Mandag Man 30 Desember Des
Lørdag Lør 4 Januar Jan
Torsdag Tor 9 Januar Jan
Tirsdag Tir 14 Januar Jan
Torsdag Tor 16 Januar Jan
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Stjernen
STJ

Tomålstap igjen mot Stjernen

En dobbeltutvisning ble kostbar for oss i tredje periode.

Som i forrige møte i serien og begge treningskampene, endte det med et tomålstap i nøkkelkampen mot Stjernen. Vi kom imidlertid godt i gang, da Gustaf Berling sendte oss i ledelsen med et snedig skudd 7.21 ut i første periode. Men Stjernen svarte raskt ved Kyle Farrell, og nettopp han skulle bli vond å stoppe for oss i denne kampen. I midtperioden slo han pasningen da gjestene tok ledelsen for første gang. Og det skulle ikke bli siste gang for kvelden vi fikk høre canadierens navn.

Men MS var med i kampen lenge, og utlignet kun 17 sekunder før siste pause ved Marcus Ekberg. Og da Gustaf Berling igjen fant nettmaskene i overtall minuttet ut i tredje periode så det lyst ut. Også denne gangen svarte Stjernen raskt, men etter 3.36 var vi foran igjen etter en scoring av Mats Henriksen. Et par minutter senere pådro Henriksen seg en dobbeltutvisning som skulle koste oss dyrt. Stjernen utlignet da kun åtte sekunder gjensto av den første, og fikk dermed fortsette i overtall. Det resulterte i en ny scoring for gjestene. Og da de doblet ledelsen et par minutter etterpå ble veien tilbake tung for MS.

Kyle Farrell noterte seg til slutt for fem poeng i kveldens kamp, og dominerte denne forestillingen sammen med de andre importene til Stjernen. Selv om vi har manglet en goalgetter i MS, var det ikke der det sviktet i kveld. Med fire mål burde vi hatt gode muligheter til å vinne denne kampen, men klarte ikke holde hodet kaldt i avgjørende situasjoner. Avstanden opp til Stjernen er nå på åtte poeng, og vi har fått et tøft utgangspunkt etter at en tredjedel av sesongen er ferdigspilt. Men fortsatt er det mange poeng igjen å spille om, neste mulighet kommer allerede på lørdag mot VIF i Furuset Forum.