• Hovedsponsorer

    Partnere

Lørdag Lør 28 September Sept
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Søndag Søn 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Søndag Søn 20 Oktober Okt
Tirsdag Tir 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 26 Oktober Okt
Tirsdag Tir 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lørdag Lør 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Søndag Søn 17 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Søndag Søn 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Søndag Søn 1 Desember Des
Torsdag Tor 5 Desember Des
Lørdag Lør 7 Desember Des
Tirsdag Tir 17 Desember Des
Lørdag Lør 21 Desember Des
Lørdag Lør 28 Desember Des
Mandag Man 30 Desember Des
Lørdag Lør 4 Januar Jan
Torsdag Tor 9 Januar Jan
Tirsdag Tir 14 Januar Jan
Torsdag Tor 16 Januar Jan
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Manglerud
MAN

Atter et tomålstap

Målkamera i fokus to ganger da MS røk på nok et tomålstap.

Sist MS og VIF møttes var vi et godt stykke unna en skalp mot storebror, men denne gangen ble det langt jevnere. Hjemmelaget dominerte riktignok kampen fra start, delvis grunnet to tidlige utvisninger hos MS. Men vi holdt unna med godt forsvarsspill, og Oscar Fröberg ble tidlig spilt varm. Vi kom bedre med mot slutten av perioden, men skapte selv minimalt i den første perioden, som endte målløst.

Først midtveis i kampen kom den første scoringen, og den ble meget omdiskutert også blant dommerne selv. Oscar Fröberg ble dyttet overende av Tobias Lindström, mens pucken spratt inn fra backplass. Tre av dommerne var inne og så på situasjonen på målkamera, så usikkerheten rådet tydeligvis. Men scoringen ble til slutt stående. Fire minutter før pause måtte målkameraet igjen i sving, etter at Mats Henriksen hadde satt inn en puck som først ble godkjent. Men denne gangen endte videodømmingen med underkjenning.

To sånne situasjoner i samme periode kan virke demotiverende, men MS virket isteden mer giret etterpå og kjempet hardt for å komme tilbake i kampen. Da går man seg ofte litt bort defensivt, og midtveis i tredje periode skjedde nettopp det. Vålerenga har flere av det vi tildels har manglet denne sesongen, nemlig måltyver. En av dem er Tobias Lindström, og da han doblet ledelsen med drøye ni minutter igjen ble oppgaven for tøff selv om våre gutter aldri ga opp.

Også Stjernen tapte sin kamp i kveld, slik at avstanden opp til sluttspillstreken blir stående på åtte poeng inn i landslagspausen. Neste kamp spilles først 14. november hjemme mot Sparta, og vi håper å bruke pausen godt og komme sterkere tilbake etter noen dagers spillefri.