• Hovedsponsorer

    Partnere

Tirsdag Tir 20 August Aug
Søndag Søn 25 August Aug
Tirsdag Tir 27 August Aug
Torsdag Tor 29 August Aug
Tirsdag Tir 3 September Sept
Torsdag Tor 5 September Sept
Lørdag Lør 14 September Sept
Torsdag Tor 19 September Sept
Søndag Søn 22 September Sept
Torsdag Tor 26 September Sept
Lørdag Lør 28 September Sept
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Søndag Søn 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Søndag Søn 20 Oktober Okt
Tirsdag Tir 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 26 Oktober Okt
Tirsdag Tir 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Grüner
GIS

Endelig kom seieren

Seier i siste treningskamp på egen is.

Etter tap i de tre første treningskampene var MS sugne på revansje i kveldens hjemmekamp mot Grüner. Denne gangen var gutta mer på fra start, og allerede etter 3.47 sendte Joachim E Hermansen laget sitt i ledelsen etter en pasning fra Sole Ryen bak mål. Vi har matchet en del juniorer i sesongoppkjøringen, og flere av dem har vist lovende takter. Men midtveis i perioden fikk Grüners nye svenske finte seg litt for enkelt gjennom MS-forsvaret, og det var balanse i regnskapet igjen. Dette var likevel MS sin periode, og drøye fem minutter før første pause satte Kjetil Martinsen inn et nytt ledermål på backhand etter forarbeid av Steffen Ratejczak. To og et halvt minutt senere kom Ratejczak alene gjennom, og satte pucken via stolpe og målvakt og inn.

I andre periode dro vi på oss en del utvisninger, men det er egentlig greit når vi scorer på to av undertallene. Etter drøye tolv minutters spill var Steffen Ratejczak igjen på vei alene gjennom, men overlot isteden plassen til Joachim E Hermansen. Hermie gjorde ingen feil alene mot Mikkel Wik. Et par minutter senere var det lillebror Hermansens tur til å komme alene gjennom i undertall, og heller ikke han feilet.

Først da vi var fulltallige klarte Grüner å finne nettmaskene i denne perioden. Gjestene skapte en viss spenning da de reduserte igjen snaue seks minutter ut i tredje periode, men det var så nær de kom denne gangen. I sluttminuttet fastsatte Ludvig Steenberg sluttresultatet til 6-3 med en puck i tom kasse, og vi kunne endelig feire vår første seier i treningskampene.

Spillet var til tider litt rufsete også i denne kampen, og det er fortsatt nok igjen å jobbe med. Men laget virket definitivt mer påskrudd i kveld. Steffen Ratejczak utmerket seg spesielt med hele fem poeng i denne kampen, mens Joachim E Hermansen noterte seg for tre. Nå gjenstår kun to bortekamper neste uke mot henholdsvis Stjernen og Lillehammer, før alvoret starter med serieåpning mot Oilers 14. september.