Grüner
GRU

Endelig kom seieren

Seier i siste treningskamp på egen is.

Etter tap i de tre første treningskampene var MS sugne på revansje i kveldens hjemmekamp mot Grüner. Denne gangen var gutta mer på fra start, og allerede etter 3.47 sendte Joachim E Hermansen laget sitt i ledelsen etter en pasning fra Sole Ryen bak mål. Vi har matchet en del juniorer i sesongoppkjøringen, og flere av dem har vist lovende takter. Men midtveis i perioden fikk Grüners nye svenske finte seg litt for enkelt gjennom MS-forsvaret, og det var balanse i regnskapet igjen. Dette var likevel MS sin periode, og drøye fem minutter før første pause satte Kjetil Martinsen inn et nytt ledermål på backhand etter forarbeid av Steffen Ratejczak. To og et halvt minutt senere kom Ratejczak alene gjennom, og satte pucken via stolpe og målvakt og inn.

I andre periode dro vi på oss en del utvisninger, men det er egentlig greit når vi scorer på to av undertallene. Etter drøye tolv minutters spill var Steffen Ratejczak igjen på vei alene gjennom, men overlot isteden plassen til Joachim E Hermansen. Hermie gjorde ingen feil alene mot Mikkel Wik. Et par minutter senere var det lillebror Hermansens tur til å komme alene gjennom i undertall, og heller ikke han feilet.

Først da vi var fulltallige klarte Grüner å finne nettmaskene i denne perioden. Gjestene skapte en viss spenning da de reduserte igjen snaue seks minutter ut i tredje periode, men det var så nær de kom denne gangen. I sluttminuttet fastsatte Ludvig Steenberg sluttresultatet til 6-3 med en puck i tom kasse, og vi kunne endelig feire vår første seier i treningskampene.

Spillet var til tider litt rufsete også i denne kampen, og det er fortsatt nok igjen å jobbe med. Men laget virket definitivt mer påskrudd i kveld. Steffen Ratejczak utmerket seg spesielt med hele fem poeng i denne kampen, mens Joachim E Hermansen noterte seg for tre. Nå gjenstår kun to bortekamper neste uke mot henholdsvis Stjernen og Lillehammer, før alvoret starter med serieåpning mot Oilers 14. september.