• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Manglerud
MAN

Tap etter blytung start

MS klarte aldri hente seg helt inn etter en fryktelig start på kampen i Fredrikstad.

MS kunne vanskelig fått en verre start på kampen i Stjernehallen da den første pucken forsvant inn bak Oscar Fröberg allerede etter sju sekunders spill. Laget brukte noen minutter på å komme seg etter åpningssjokket, og i mellomtiden scoret hjemmelaget to mål til. MS hang overhode ikke med i svingene de første minuttene, og klarte verken å rydde unna returer fra egen målvakt eller å skape noe som helst spill selv. Dave tok forståelig nok en tidlig timeout, og vi foretok et keeperbytte. Sakte, men sikkert bedret tingene seg noe, og etter ni og et halvt minutt gjorde Kjetil Martinsen noen lekne finter og satte pucken i mål via en Stjernenspiller. Akkurat da føltes det litt ironisk at det var Stjernen som scoret vårt mål også, men forarbeidet fra Martinsen var i hvert fall upåklagelig.

Andre periode ble ikke spesielt velspilt, MS spilte seg dog til noen få gode muligheter på kontringer. Blant annet var Corey Elkins alene gjennom, men fikk aldri avsluttet. I innledningen av tredje periode virket MS litt piggere, men slet med å få flere pucker over mållinjen. Stjernen derimot trengte ikke mange muligheter, og etter snaue ni minutter av perioden overlistet de Furseth for første gang i kampen. MS fortsatte å jobbe for nye reduseringsmål, selv om oppgaven var blitt enda vanskeligere. Først med i overkant av minuttet igjen av kampen lyktes det, da Håkon Nilsen fikk treff fra venstrekanten i power play. MS tok da ut målvakten, men Stjernen brukte kun tre sekunder på å punktere i det tomme målet. Etter vår tidlige timeout scoret lagene to ganger hver. MS klarte altså å spille seg opp på nivå med Stjernen etter den blytunge åpningen, men ikke mer enn det. Skal vi ha med oss poeng fra disse kampene må vi være påskrudd fra start.

Nå tar vi en drøy ukes pause, før vi starter opp igjen med byderby mot Vålerenga 17. desember. Denne pausen vil være nyttig for oss med tanke på å spille sammen laget etter ankomsten av nye spillere til klubben.