Narvik
NAR

Sluttspilldrømmen lever

Fantastisk midtperiode ga en solid hjemmeseier mot Narvik.

Narvik er det eneste laget vi har til gode å tape mot denne sesongen, men i de to første møtene har vi ligget under og så kommet tilbake. Sånn ble det også i kveld. Narvik kom best i gang og tok en tidlig ledelse i spill 5 mot 3. MS tok gradvis over etter dette, men lyktes ikke med å overliste Partanen i første periode.

Midtperioden ble en helt annen historie. David Booth klinket inn utligningsmålet fra skrå vinkel allerede etter 54 sekunders spill. Dette var hans syvende scoring så langt. En spiller som sto med ni assister, men ingen mål før denne kampen, var backen Tony Bretzman. Det ønsket han å rette på i kveld. Snaue fire minutter ut i perioden var han usedvanlig kald og tråklet seg forbi flere spillere før han lurte inn pucken fra bak mål. Craig Puffer ble fradømt to scoringer i forrige kamp, og i kveld ville han ta igjen det tapte. To minutter før halvspilt kamp fikk han treff fra høyrekanten, og to minutter senere spilte han et tversoverpass til Kjetil Martinsen som også traff blink fra høyre flanke. Ytterligere et par minutter senere var Puffer igjen sistemann på pucken og la på til 5-1, denne gangen fra venstrekanten. Minuttet ut i tredje periode var Puffer atter en gang på farten, og satte inn sin tredje scoring for kvelden. Totalt noterte han seg for fem poeng i kveld. Resten av kampen hadde MS god kontroll, selv om Narvik reduserte en gang midtveis i tredje periode.

Det ble altså en fantastisk midtperiode som avgjorde denne kampen. Skuddmessig hadde vi imidlertid et stort overtak hele veien. Noe av det mest gledelige i kveld var at power playet tidvis fungerte meget godt. Mathias Trygg måtte stå over kveldens kamp på grunn av sykdom, og Kjetil Martinsen tok over både gullhjelmen og plassen med amerikanerne i overtall. Det fremsto såpass bra at Dave Livingston kan få en hyggelig problemstilling når Trygg blir frisk. Med kveldens seier er vi ti poeng bak Narvik, og har slått dem innbyrdes etter tre seire. MS ligger på en femteplass på formtabellen de siste ti kampene, men vi har altså fortsatt en lang vei å gå med tanke på sluttspill. Neste kamp spilles på bortebane mot Lillehammer 9. januar, og vi håper det nye året fortsetter like bra som det startet.