Borte
Stavanger
STA

Lang dags ferd mot natt

To annullerte scoringer på 12 sekunder fikk oss ut av rytmen mot Stavanger Oilers.

MS var ute etter revansje mot serielederen i kveldens kamp, og den begynte også lovende. MS var klart mest på fra start, og etter åtte minutter kom David Booth gjennom 2 mot 1 sammen med Craig Puffer. Booth valgte å avslutte selv, og viste nok en gang hva som skjer når han får tid til å stille inn siktet. Fem minutter senere pådro vi oss en utvisning, og håpet å forbedre den stygge statistikken i undertall fra forrige kamp. Isteden fortsatte det i samme spor, Oilers brukte kun ni sekunder på å utnytte sitt power play. MS mistet litt momentum, og minuttet senere hadde gjestene snudd kampen.

Midtveis i kampen ble det dramatikk i Manglerudhallen. Craig Puffer seilte inn mot mål med pucken, men fikk ikke avsluttet ordentlig. Isteden så det ut til at Oilers selv sendte pucken over målstreken. Dommeren markerte også for scoring, men etter en sjekk av målkamera valgte de likevel å underkjenne. En kalddusj for MS, men vi har tidligere fremhevet Craig Puffer som en spiller som aldri gir seg. Puffer responderte på beste vis, med å feie inn en ny puck kun 12 sekunder etter den forrige. Men også denne gangen ble jubelen kortvarig, og dommerne sendte isteden David Booth i utvisningsboksen. Den utvisningen benyttet Oilers til å doble ledelsen. Igjen måtte scoringen sjekkes på video, men heller ikke denne gikk i vår favør. Og da serielederen scoret sitt tredje overtallsmål på like mange forsøk i kveld, var mye avgjort før tredje periode.

Det skulle likevel bli en lang og stormfull aften, problemer med isen førte til at det tok lang tid å få satt det hele igang igjen. Heldigvis kunne kampen fullføres, men den tredje perioden endte målløst på trå is. Også i denne kampen var spillet i fem mot fem godkjent, den delen endte som forrige gang med 1-1. Men det hjelper dessverre lite når vi slipper inn mål i alle undertallene våre. Denne gangen får heldigvis vi noen dager på å jobbe med problemet, før den særdeles viktige hjemmekampen mot Narvik 4. januar.

Det var mye som ikke trillet vår vei i kveld, men vi håper å komme sterkere tilbake i 2020 og ønsker alle et godt nytt år!