• Hovedsponsorer

    Partnere

Søndag Søn 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Søndag Søn 1 Desember Des
Torsdag Tor 5 Desember Des
Lørdag Lør 7 Desember Des
Tirsdag Tir 17 Desember Des
Lørdag Lør 21 Desember Des
Lørdag Lør 28 Desember Des
Mandag Man 30 Desember Des
Lørdag Lør 4 Januar Jan
Torsdag Tor 9 Januar Jan
Tirsdag Tir 14 Januar Jan
Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Manglerud
MAN

Ny trepoenger mot Lillehammer

Vi tar en sterk borteseier og får med oss tre nye viktige poeng fra Lillehammer!

MS sto med kun en trepoenger på bortebane så langt denne sesongen, og nettopp borteformen er en nøkkel for oss om vi skal komme til sluttspill. I starten av kveldens kamp spilte vi rufsete i egen sone, men Brent Moran sto solid mellom stengene og holdt unna i første periode. Når Corey Elkins så kontret inn to flotte mål i samarbeid med David Booth, det siste i undertall, hadde vi fått en lovende start på kampen. Begynnelsen av andre periode ble langt svakere. Vi slet fortsatt i egen sone, og Lillehammer så ut til å overta kampen fullstendig med to kjappe scoringer. Heldigvis bedret spillet vårt seg utover i perioden, vi fikk både satt forsvaret bedre og flyttet pucken oppover på banen. I periodens sluttminutt spilte vi i overtall, og her ble det virkelig fart på pasningene før Håkon Nilsen fikk kanontreff fra venstrekanten 42 sekunder før pause.

I tredje periode bølget spillet frem og tilbake. Begge lag spilte litt forsiktig, men kom likevel til muligheter. Sju minutter ut i perioden utlignet hjemmelaget etter godt samspill i overtall, og ett bortepoeng begynte igjen å fremstå som et ganske ok resultat. Men heldigvis tenkte ikke laget på den måten, de ville mer. Seks minutter før full tid var vi igjen i overtall, en del av spillet som har gått fra ganske begredelig til nesten strålende den siste tiden. Det skadet på ingen måte at Håkon Nilsen var tilbake i kveldens kamp. 5.35 før full tid fikk Håkon igjen stjernetreff fra venstre flanke, også denne gangen på et direkteskudd etter pasning fra Tony Bretzman. Håkon satt utvist under Lillehammers utligningsmål, så denne smakte nok enda bedre enn den forrige. I sluttminuttene pådro vi oss en ny utvisning, og gjorde det litt ekstra spennende for oss selv. Men etter en nerveslitende avslutning holdt det hele veien inn til en både viktig og meget sterk trepoenger på bortebane. På tirsdag skal vi prøve oss på en ny mot Frisk/Asker.

Med kveldens seier er vi igjen kun sju poeng bak Narvik. Dette resultatet var en fin fjær i hatten for Ove Sundelius og André Lysenstøen, og ikke minst en hyggelig hilsen fra gutta våre til David Livingston.