• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Lørdag Lør 5 September Sept
Torsdag Tor 10 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Manglerud
MAN

Tap i Asker

Svak midtperiode ødela mye for oss i Askerhallen.

Det ble en jevnspilt førsteperiode i Asker. Begge lags målvakter holdt buret rent, og MS tok kanskje et lite initiativ utover i perioden. Andre periode ble derimot et sorgens kapittel for vår del. Før to minutter var spilt rotet vi oss bort i overtall, og lot hjemmelaget kontre inn kveldens første scoring. Frisk scoret også to mål i overtall og hadde et solid tak på kampen før den siste hvilen.

Snaue åtte minutter ut i tredje periode mistet vi pucken og lot Frisk kontre inn enda en scoring, og Brent Moran haltet samtidig av isen. Akkurat da tydet lite på at vi skulle spille oss inn igjen i kampen, men vi klarte i hvert fall å heve oss et godt stykke i sluttminuttene. Ole Morten Furseth kom på og holdt nullen uten store problemer, og etter en treg start på overtallet i denne kampen kom endelig uttellingen. Denne gangen var det de norske spillerne som sto for nettkjenningene.

Kjetil Martinsen fant nettmaskene bak Dahlberg med i overkant av sju minutter igjen, og samtidig pådro Frisk seg fire nye minutter i undertall etter en høy kølle. Joachim E Hermansen skapte ny spenning da han overlistet Dahlberg i det siste overtallet, men opphentingen startet for sent i kveld. Flere scoringer ble det ikke, dermed reiste vi poengløse hjem fra Askerhallen. Allerede på torsdag får vi en ny mulighet når Storhamar kommer på besøk.