• Hovedsponsorer

    Partnere

Søndag Søn 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Søndag Søn 1 Desember Des
Torsdag Tor 5 Desember Des
Lørdag Lør 7 Desember Des
Tirsdag Tir 17 Desember Des
Lørdag Lør 21 Desember Des
Lørdag Lør 28 Desember Des
Mandag Man 30 Desember Des
Lørdag Lør 4 Januar Jan
Torsdag Tor 9 Januar Jan
Tirsdag Tir 14 Januar Jan
Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Manglerud
MAN

Tap i Asker

Svak midtperiode ødela mye for oss i Askerhallen.

Det ble en jevnspilt førsteperiode i Asker. Begge lags målvakter holdt buret rent, og MS tok kanskje et lite initiativ utover i perioden. Andre periode ble derimot et sorgens kapittel for vår del. Før to minutter var spilt rotet vi oss bort i overtall, og lot hjemmelaget kontre inn kveldens første scoring. Frisk scoret også to mål i overtall og hadde et solid tak på kampen før den siste hvilen.

Snaue åtte minutter ut i tredje periode mistet vi pucken og lot Frisk kontre inn enda en scoring, og Brent Moran haltet samtidig av isen. Akkurat da tydet lite på at vi skulle spille oss inn igjen i kampen, men vi klarte i hvert fall å heve oss et godt stykke i sluttminuttene. Ole Morten Furseth kom på og holdt nullen uten store problemer, og etter en treg start på overtallet i denne kampen kom endelig uttellingen. Denne gangen var det de norske spillerne som sto for nettkjenningene.

Kjetil Martinsen fant nettmaskene bak Dahlberg med i overkant av sju minutter igjen, og samtidig pådro Frisk seg fire nye minutter i undertall etter en høy kølle. Joachim E Hermansen skapte ny spenning da han overlistet Dahlberg i det siste overtallet, men opphentingen startet for sent i kveld. Flere scoringer ble det ikke, dermed reiste vi poengløse hjem fra Askerhallen. Allerede på torsdag får vi en ny mulighet når Storhamar kommer på besøk.