• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Stjernen
STJ

MS møtte veggen

En intens og spennende kamp endte med et bittert tap i Manglerudhallen.

Det ble en jevn og spennende forestilling i Manglerudhallen i kveld, der begge lagene ville mye og første scoring satt langt inne. I første periode bølget spillet frem og tilbake, med noen gode muligheter på begge sider. Men dette ble tidlig målvaktenes kamp, og etter to perioder var kampen fortsatt målløs. I andre periode reddet Ole Morten Furseth hele 18 skudd, og holdt oss inne i kampen i noen hektiske minutter. I motsatt ende storspilte også Stjernens Joel Rumpel.

Tross mangel på scoringer var dette en meget underholdende kamp, som egentlig ikke fortjente noen taper. Men noen må trekke det korteste strået, og det lå i kortene at marginene ville bli små. Med 7.55 igjen på klokka var David Booth alene gjennom og ble hindret. Han ble tildelt straffeslag, men satte pucken langt utenfor. Isteden kom Stjernen på en kontring 2 mot 1 kun 13 sekunder senere, og dermed sprakk til slutt nullen for Ole Morten Furseth.

Med fem minutter igjen havnet vi i undertall, og var maksimalt uheldige da en retur fra Furseth traff skøyta til Tord Thoresen og trillet inn i mål. I sluttminuttene tok vi ut målvakten, men det endte med ett nytt baklengsmål i sekken. Det føltes bittert å gå fra denne kampen uten poeng, etter igjen å ha vist en solid laginnsats. Ole Morten Furseth har levert over 90% i alle kampene siden han kom inn etter Morans skade, og hadde i likhet med flere andre fortjent en bedre skjebne i denne kampen. Men i kveld var det sjansesløseriet som kostet oss poengene.

På søndag setter vi kursen mot Forum for en ny nabokamp mot VIF, og håper på en ny seier over erkerivalen.