• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Hjemme
Narvik
NAR
Borte
Manglerud
MAN

Tap i Narvik

MS møtte veggen igjen i skjebnekampen, men sluttspilldrømmen lever fortsatt.

MS kunne ha passert Narvik med en trepoenger i kveld, men vi så tidlige tegn på at dette ville bli en vanskelig oppgave. Hjemmelaget tok ledelsen på sin første store målsjanse, og MS misbrukte noen minutter etterpå spill fem mot tre. Isteden scoret Narvik på sitt første overtall etter snaue kvarteret. Et par minutter senere ga Mathias Trygg oss nytt håp da han overlistet Partanen etter at en puck fra Lunde Hermansen traff stolpen og trillet langs hele mållinjen i forkant.

Fem minutter ut i andre periode doblet vertene sin ledelse i et nytt overtall, før MS på nytt misbrukte spill fem mot tre midtveis i kampen. Dette utviklet seg mer og mer til en kamp mellom MS og Partanen, og den duellen gikk finnen seirende ut av. Midtveis i tredje periode økte Narvik sin ledelse ytterligere etter at pucken forandret retning foran Furseth. Da var kampen langt på vei avgjort, og vi pådro oss dessuten flere utvisninger i frustrasjon de siste minuttene.

Partanen stoppet til slutt hele 51 skudd i denne kampen, så det manglet ikke på forsøkene fra MS sin side. Ved ett av skuddene gikk finnen ned for telling, og slik kampen utviklet seg måtte vi trolig ha skutt ham bokstavelig talt i senk om vi skulle fått med oss noe fra Nordland denne gangen. Narvik er nå tilbake i fem poengs ledelse før landslagspausen, men vi gir på ingen måte opp av den grunn. Vi har en kamp til gode på Narvik, og trenger bare ta inn to poeng før siste runde for at den skal bli en finale om den siste sluttspillplassen.

Nå tar vi en pause frem til 13. februar, da vi skal forsøke oss på en ny borteseier mot Lillehammer.