• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Hjemme
Narvik
NAR
Borte
Manglerud
MAN

Groundhog Day

Sesongens viktigste kamp spilles i Narvik på søndag.

Andre februar er ifølge gamle tradisjoner dagen for å spå om våren kommer sent eller tidlig, og for MS er det også dagen for sesongens så langt aller viktigste kamp. Sist MS og Narvik møttes skilte det 13 poeng mellom lagene i nordlendingenes favør, denne gangen er avstanden på to fattige poeng. MS har vunnet seks av åtte kamper siden nyttår, men Narvik har også bitt godt fra seg ved flere anledninger. På fredag var de snublende nær en ny skalp mot Oilers, men måtte til slutt nøye seg med det ene poenget etter spilleforlengelse. Dette var en kamp som ganske sikkert kostet krefter, i likhet med MS sin sliteseier på sudden mot Sparta på torsdag. Det eneste sikre er at vi skal inn i en ordentlig heksegryte på søndag. Her kommer det trolig til å koke godt både på isen og tribunen.

Green Army er på plass og klare til å gi lyd fra seg, og vi håper gutta på isen er minst like skjerpet før denne kampen som nesten blir mer enn en sekspoenger. Ett poeng foran eller fem poeng bak utgjør en relativt stor forskjell inn i landslagspausen. Her må alle være på jobb fra start, og for forsvaret vårt må trolig ekstravakter påregnes. Emil Frøshaugs karantene kom ubeleilig for oss, siden vi allerede har skader på Birkheim og Bretzman. Men backene våre er vant til å klokke inn mye istid, og kanskje yter gutta litt ekstra for Emil denne gangen. Som vanlig blir også målvaktenes innsats særdeles viktig. Vår gamle venn Oscar Fröberg sto en meget solid kamp mot Oilers, og Narvik har også Partanen som er kapabel til å stenge buret fullstendig. Hos MS har Ole Morten Furseth imponert og står med hele 93,1% etter Morans skade. På søndag trenger vi ham i toppform mer enn noen gang.

Men vi håper selvsagt også at vi igjen kan gjøre angrep til vårt beste forsvar, og produsere noen nye flotte scoringer i denne kampen. Da gjenstår det bare å ønske alle lykke til både på is og tribune!

Laget reiser til Narvik uten Emil Frøshaug som har karantene og Mats Henriksen som er syk.