• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Frisk Asker
FRI

Seier mot Frisk

MS scoret seiersmålet i sluttminuttene og sikret seg tre poeng mot Frisk.

Før kveldens kamp startet hadde Narvik allerede sikret seg et nytt poeng etter spilleforlengelse hjemme mot Stjernen, og lå dermed åtte poeng foran MS. Kun seier var egentlig godt nok for MS i kveld, men gutta har slitt med scoringsvegring i de siste par kampene. Nicklas Dahlberg var ute med sykdom i denne kampen, men erstatteren Fayen-Vestavik spilte solid og gjorde ikke oppgaven så mye enklere for MS. I første periode fikk vi ingen pucker inn, mens Frisk scoret med ett sekund igjen av et overtall.

Seks minutter ut i andre periode var det endelig slutt på måltørken for vår del, da David Booth klistret pucken opp i krysset fra skrått hold. Men Frisk svarte raskt og tok ledelsen igjen i et nytt overtall tre minutter senere. Rekka med Pontus Finstad, Joachim Engebråten Hermansen og Ludvig Steenberg fungerte godt sammen i dag, og i periodens sluttminutter lå de høyt og presset gjestene til å gjøre feil. Med 1.12 igjen til pause havnet en feilpasning hos Steenberg, som ordnet balanse i regnskapet igjen før den siste hvilen.

I tredje periode svingte det frem og tilbake, men da vi pådro oss en ny utvisning midtveis var vi redd det skulle bli vår bane i kveld. Men gutta kom seg helskinnet gjennom denne gangen. Med fem minutter igjen skapte duoen Elkins og Booth en kjempesjanse, men igjen sto Fayen-Vestavik i veien. Kort tid etterpå fikk vi et overtall, og Mathias Trygg fyrte av et skudd med i underkant av to minutter igjen av kampen. Joachim E Hermansen var på plass foran kassa og måkte returen inn, og MS var i føringen for første gang med 1.49 gjenstående på klokka.

I sluttsekundene spilte Frisk uten målvakt, og la press på MS med seks utespillere. Med kun fem sekunder igjen holdt dagens keeperdebutant pucken i fast grep da gjestene spilte seg til en stor målsjanse. Evan Weninger stoppet 26 av 28 skudd i debuten, og med den siste viktige redningen sørget han for at alle poengene ble igjen i Manglerudhallen. Weninger selv måtte dermed ut i sin første seiersrunde i MS, etter litt veiledning fra Ole Morten Furseth. Med kveldens seier er vi fem poeng bak Narvik med en kamp mindre spilt, og alt ligger til rette for en spennende avslutning på denne sesongen.