Manglerud
MAN

Tung kveld på Lillehammer

Vi slet igjen med effektiviteten og måtte reise målløse hjem fra Lillehammer.

MS tok et visst initiativ i første periode mot Lillehammer, men igjen stanget vi mot en god målvakt. Hjemmelaget scoret periodens eneste mål, etter en feil bakerst hos MS. I innledningen av andre periode så det ut til at vi var i ferd med å spille oss inn igjen i kampen, men fortsatt virket det umulig å få pucken i mål. Lillehammer var derimot dødelig effektive, og scoret to mål til i denne perioden.

Dermed var kampen nesten avgjort, men gutta kjempet videre og hadde en puck inne i sluttminuttene. Men etter lange diskusjoner mellom dommerne ble også dette underkjent. Isteden kunne Lillehammer til slutt sette 4-0 i tom kasse. Vi forsøkte oss på noen nye rekkeformasjoner fra start i denne kampen, uten at det ble spesielt vellykket. Også i Narvik var det lite hjelp å få, da Storhamar etter å ha ledet kampen lenge tapte på straffer.

Dette ble altså en kveld da lite gikk vår vei, men vi håper å komme på offensiven igjen allerede på søndag hjemme mot Frisk/Asker.