• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Manglerud
MAN

Knepent nederlag på Hamar

MS røk på slutten etter en jevnspilt forestilling mot Storhamar.

Storhamar tok oppskriftsmessig et lite initiativ i starten av kampen, men Evan Weninger fikk en god start mellom stengene. MS overtok gradvis mer av spillet etter et godt overtall, før Storhamar la press på oss igjen mot slutten av en målløs førsteperiode. Også i begynnelsen av andre periode var Storhamar på offensiven, så dabbet det litt av igjen og MS spilte seg til gode kontringsmuligheter. Vi hadde også en puck inne, men dommerne blåste korrekt av siden Storhamars målvakt lå nede.

I tredje periode ble det endelig scoringer, og Storhamar var først ute etter snaue tre minutter. MS svarte fem minutter senere med et velplassert skudd av David Booth i et sju sekunder langt power play, og like etterpå hadde vi en puck til inne. Dessverre blåste dommerne for tidlig for blokkering ved den anledningen. Isteden var det hjemmelaget som igjen tok ledelsen med drøye seks minutter igjen på klokka da Patrick Thoresen kom rett fra utvisningsboksen. Men kun 12 sekunder senere kopierte David Booth den scoringen med sin andre fulltreffer for kvelden.

I sluttminuttene hadde kanskje Storhamar fordelen av å ligge relativt trygt til på sin andreplass, og kunne fullføre kampen med mindre nerver enn MS. Med mindre enn fire minutter igjen å spille tok de ledelsen tilbake med et skudd fra blå, og med keeper ute måtte MS se håpet ryke da vertene punkterte med 23 sekunder igjen. Dette tapet føles litt bittert etter at vi gir Storhamar meget god motstand i kveld, men det er uansett mye positivt å ta med fra denne kampen. Avstanden til Narvik er uforandret etter kveldens runde, og på søndag gleder vi oss til bamsekamp mot Grüner i Manglerudhallen.