• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Manglerud
MAN

Siste bortekamp i serien

Torsdag er det klart for nest siste serierunde i Sparta Amfi.

På torsdag er det altså duket for vår siste bortekamp i seriespillet, og vi går inn i den runden ett poeng foran Narvik. Mot Sparta tapte vi våre to første kamper, før det ble en trepoenger i Sarpsborg og en seier i spilleforlengelse ved siste hjemmemøte. Sparta er i god form med 19 poeng på sine 10 siste kamper, og kjemper med Stjernen om sjetteplassen på tabellen. På lørdag vant de borte mot Oilers på straffer. Stavanger har tapt fire av sine fem siste kamper, så det er absolutt ikke bankers at de slår et Narviklag med kniven på strupen. Forutsetningene for denne nest siste runden blir som følger:

Hvis MS tar minst to poeng mer enn Narvik på torsdag går MS til sluttspill. Dersom MS tar ett poeng mer eller like mange som Narvik på torsdag, må MS ha ett poeng til i siste kamp mot Narvik. Tar MS ett eller to poeng mindre enn Narvik i torsdagens runde, må MS ha to poeng mot Narvik, da blir altså siste seriekamp en ren finale der vinneren tar alt. Tar MS tre poeng mindre enn Narvik i nest siste runde, må vi ha alle poengene i siste serierunde.

Det ligger med andre ord an til en helt usedvanlig avslutning, og vi håper selvsagt på god støtte fra tribunen og et lykkelig utfall på serieinnspurten.