• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 8 September Sept
Torsdag Tor 10 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Onsdag Ons 16 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Tirsdag Tir 22 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Søndag Søn 22 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Vålerenga
VIF

Tap i serieåpningen

Ett minutt og ni sekunder ødela kampen mot VIF.

Endelig var det klart for den etterlengtede serieåpningen i Fjordkraft-ligaen, med byderby mot Vålerenga på programmet. MS hadde flere spillere tilbake til denne kampen, men savnet fortsatt Lars Haugen og brødrene Trygg. VIF har forsterket laget sitt siden vi slo dem i to tidlige treningskamper, men første periode ble likevel jevnspilt. MS har et mer fysisk lag enn vi har sett på en stund, og forsvarte seg godt i en målløs periode. I den andre perioden kom vi mer på defensiven, men Ole Morten Furseth holdt oss inne med mange gode redninger. Vi klarte oss gjennom flere undertall også i denne perioden.

Tredje periode startet vi også i undertall, og kjempet oss enda en gang gjennom det. Men like etterpå ble vi tildelt nok en utvisning, og denne gangen ble det for tøft å stå imot. Vålerenga lurte pucken inn ved stolpen forbi en dekket Furseth. Dette startet en kjedereaksjon hvor vi ble kollektivt ukonsentrerte, og 69 sekunder senere var gjestene plutselig foran med 3-0. MS ble kalt inn til en timeout, og lyktes etterpå med å tette igjen bedre bakover. Samtidig kom laget seg mer på offensiven, men det måtte en dobbeltutvisning til hos Vålerenga før vi endelig fikk en puck inn bak Søberg. Kjetil Martinsen fyrte av et skudd som fant veien inn via Joachim E Hermansen.

Som ofte før kviknet MS til etter en scoring, og var ikke langt unna en ny redusering like etterpå. I sluttminuttene tok vi ut målvakten, men etter en rar sprett i vantet havnet pucken hos Vålerenga som satte den i tomt bur. En heldig scoring av gjestene på det som mest lignet en halveis vellykket klarering, men med dette var kampen definitivt punktert. Defensivt leverte vi mye bra i 59 minutter av denne kampen, men det var ikke nok. I tillegg pådro vi oss igjen for mange utvisninger, og endte på 43 minutter etter at Steffen Thoresen ble sendt i dusjen i sluttsekundene. Offensivt kom vi for sent på banen, denne delen av spillet forventer vi mer av når Grüner kommer på besøk førstkommende torsdag.