Grüner
GRU

To poeng i kaoskamp

MS dro seieren i land etter spilleforlengelse mot Grüner.

MS fikk en god start på kveldens kamp mot Grüner, da Joachim L Hermansen styrte inn et skudd fra nydraftede Ole Julian Holm etter snaue tre minutter. Deretter klarte gutta å ri av et undertall 3 mot 5, og hadde også et skudd i tverrligger. 13 minutter ut i perioden spilte MS i overtall, og Jesper Öhrvall doblet ledelsen mot gamle lagkamerater. I andre periode økte vi til 3-0 da Robin Haglund Mathisen scoret sitt første mål for MS. Kanskje begynte det å se litt for greit ut, for nå fulgte noen mørke minutter. Først reduserte Grüner etter en feil bakerst hos MS, og midtveis i kampen scoret de en gang til. MS økte igjen i power play etter et skudd av Håkon Nilsen fra blå, men så fortsatte elendigheten. Idet gjestene reduserte nok en gang, satte Didrik Nøkleby Svendsen inn en takling som sendte ham rett i dusjen, og MS måtte gjennom noen tunge minutter med både en og to mann mindre på isen. Her holdt vi likevel unna til pause, og i tredje periode så vi lenge ut til å ha bedre kontroll.

Da Emil Frøshaug la på til 5-3 etter et nytt skudd fra blå med tre minutter igjen på klokka, så det ut til å gå mot tre poeng. Men enda en gang svarte gjestene med en kjapp redusering, og med 1.25 igjen å spille ble de tildelt straffeslag. Dette ble stoppet av Lars Haugen, som kunne blitt matchvinner i kveld selv om han fortsatt virket litt preget av skaden sin. Isteden måtte han se en ny puck bak seg 57 sekunder før slutt. På slutten pådro vi oss enda en utvisning, og måtte starte spilleforlengelsen med en mann mindre. Det kom vi oss gjennom, og da Grüner etterpå gjorde et feil byttte var det MS som kunne avslutte i overtall. Etter 2.44 avgjorde Håkon Nilsen kampen med en ny fulltreffer fra blå, og dermed reddet vi litt av æren og to av poengene på en relativt kaotisk aften. Flere enkeltspillere presterte bra, men som lag hang vi ikke helt sammen. Denne gangen pådro vi oss 67 utvisningsminutter, så her bør noen grep snart tas. Utvisningene preger både selve kampene, og hvordan vi fremstår på isen.

På lørdag setter vi igjen kursen mot Hamar, hvor vi nylig spilte en god treningskamp med få spillere. Laget er ofte mer skjerpet mot antatt bedre motstand, og det må også til om vi ikke skal bli straffet vesentlig hardere for våre feil enn vi ble i kveld.