Sparta
SPA

Tannløst mot Sparta

MS ledet 1-0 mot Sparta, men så stoppet målproduksjonen opp.

MS lå kun ett poeng bak Sparta før kveldens runde, og kunne altså gått forbi med seier. Halvannet minutt før slutten av en jevnspilt første periode tok vi også ledelsen, da Ole Julian Holm fikk inn en fulltreffer fra venstrekanten. Dette var Oles første mål i norsk toppserie, dessverre for MS reiser stortalentet snart tilbake over dammen igjen.

I den andre perioden tok gjestene over, og utlignet tidlig i et power play. De kunne også tatt ledelsen på et straffeslag, men det forsøket ble stoppet av Ole Morten Furseth. Lars Haugen meldte forfall av familiære årsaker, men Furseth sto en god kamp og vartet opp med mange gode redninger i midtperioden. 23 sekunder før pause måtte han likevel kapitulere igjen etter at vi gikk oss litt bort i egen sone.

Tidlig i tredje periode smalt 3-1 inn fra distanse, og MS klarte aldri å lage ordentlig spenning igjen i kampen. Dermed måtte vi gå poengløse hjem i kveld, etter at vårt eneste mål ble scoret fra backplass. Savnet av Jesper Öhrvall var fortsatt merkbart, vi skaper for lite og er i tillegg lite effektive når sjansene byr seg.

Neste uke skal vi ut på en liten turné, først til Narvik på torsdag og deretter til Stavanger på lørdag.