• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Onsdag Ons 16 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
I dag 26 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Tirsdag Tir 2 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Hjemme
Narvik
NAR
Borte
Manglerud
MAN

Tre poeng i Narvik

Solid seier av MS selv om nullen røk helt på tampen.

Alle husker den spennende, om enn til slutt forgjeves kampen mellom MS og Narvik om den siste sluttspillplassen i vår. Også i år kan oppgjørene mot nordlendingene bli nøkkelkamper, og spesielt bortekampene er tøffe. Men i kveld kom MS godt ut av startblokkene. Etter tre minutters spill kom Kjetil Martinsen alene gjennom og overlistet vår gamle venn Oscar Fröberg i Narvikmålet. I den andre enden av banen kom Lars Haugen godt i gang mellom stengene. Flere scoringer ble det ikke i første periode, selv om skuddene haglet begge veier.

Også den andre perioden startet bra, etter fire minutter vispet Joachim Lunde Hermansen pucken inn på en halvsjanse. To minutter før siste pause måtte en av hjemmelagets spillere i dusjen etter en takling mot Jesper Öhrvall, som altså var tilbake etter skade og heldigvis spilte videre etter smellen. Snaue minuttet ut i overtallet satte Håkon Nilsen inn 3-0 på ett av sine direkteskudd, og vi hadde sikret oss et meget godt utgangspunkt foran den tredje og siste perioden.

3-0 har dog vært en farlig ledelse i begge retninger denne sesongen, men denne gangen håndterte MS det godt. Vi dro riktig nok på oss noen utvisninger og inviterte sånn sett vertene inn igjen i kampen. Med solid forsvarsspill og godt keeperspill av Lars Haugen var seieren likevel egentlig aldri truet. Men Haugen er nok muligens en liten smule irritert på seg selv for at han med minuttet igjen slo et mislykket pass og ga bort nullen. Det får vi ta på tabbekvoten og lære av, i en kamp der vi ellers gjør veldig mye riktig.

Med kveldens trepoenger klatrer vi opp på en sjetteplass på tabellen, som betyr at vi kan reise til Stavanger på lørdag på plassen foran Oilers.