• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Storhamar
STO

Ned på jorden

Krasjlanding for MS etter to sterke bortekamper.

MS var ligaens beste bortelag etter forrige ukes triumfer mot Narvik og Oilers. På hjemmebane har det sett annerledes ut, der lå vi på bunn med kun to poeng før kveldens kamp. Og det ble tidlig klart at vi ikke kom til å pynte på den statistikken mot Storhamar. Det første baklengsmålet kom før tre minutter var spilt, og gjestene doblet ledelsen midtveis i første periode. Vi var på etterskudd i store deler av perioden, og bommet på pucken da vi fikk en sjelden målsjanse.

Om første periode var betenkelig, ble den andre et sorgens kapittel. Vi ble utspilt gjentatte ganger, og etter det fjerde baklengsmålet overlot Lars Haugen keeperplassen til Ole Morten Furseth. Det gikk dessverre ikke bedre for Furseth, som slapp inn tre pucker på tre og et halvt minutt etter innhoppet. Kampens eneste høydepunkt for MS kom da Robin Haglund Mathisen fikk stjernetreff tolv minutter ut i midtperioden, men vi var aldri i nærheten av noe stort comeback i kveldens kamp.

I tredje periode handlet det mest om å rette opp inntrykket etter en begredelig midtperiode. Det ble med ett baklengsmål til da vi gikk fra pucken. Totalt sett var denne kampen et langt steg tilbake etter to solide forsvarskamper, og ingen av målvaktene var heller istand til å slukke brannen. På søndag venter en ny tøff hjemmekamp mot Stjernen, og vi håper å kunne vise oss fra en bedre side i den kampen.