• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Onsdag Ons 16 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
I dag 26 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Tirsdag Tir 2 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Manglerud
MAN

Full pott i Stavanger

MS tok full pott på Norges-turnéen med en ny sterk borteseier mot Oilers.

Stavanger Oilers var storfavoritter til å ta hjem et nytt seriegull denne sesongen, men har slitt med å komme ordentlig i gang så langt. En ny borteseier for MS ga likevel høye odds i kveld. Vi manglet igjen Jesper Öhrvall, mens Didrik Nøkleby Svendsen var tilbake etter karantene. Vi stilte altså med bare norske spillere mot Oilers sitt stjernegalleri, men gutta fortsatte der de slapp i Narvik. I første periode spilte laget disiplinert og godt defensivt, uten å skape store målsjanser. Denne perioden endte målløst.

Sju minutter ut i andre periode ble MS tildelt straffeslag, og der gjorde Kjetil Martinsen ingen feil. MS fortsatte å holde tett bakover, og beholdt denne ledelsen perioden ut. Snaue fire minutter ut i tredje periode kom MS gjennom 2 mot 1, og Robin Haglund Mathisen fant nettmaskene med et velplassert skudd. Robin ble som kjent lånt ut til MS fra Oilers foran denne sesongen for å få mer istid, og siddisene angret nok litt på utlånet ved denne anledningen.

Lars Haugen stoppet det meste også denne kvelden, men snaue tolv minutter ut i tredje periode måtte han kapitulere. Oilers fikk inn et skudd fra blå etter at MS mislyktes med en klarering. Det kunne blitt et stormløp mot Haugen i sluttminuttene, men tre og et halvt minutt før slutt kom Haglund Mathisen igjen på en farlig kontring. Pucken spratt foran målvakten og fant veien i mål via Pontus Finstad. Dermed litt mer pusterom for MS, som forsvarte ledelsen kampen ut og tok med seg tre nye sterke bortepoeng hjem i kofferten.

Vår rundtur i Norge ga altså maksimal uttelling, etter to kamper med god disiplin og effektivt spill. Vi begynner virkelig å fremstå som et lag, og Lars Haugen har funnet den formen vi trenger ham i med 97 i redningsprosent på de to siste kampene. Hele 9 av våre 11 poeng så langt har kommet på bortebane. Til uka håper vi også å komme ordentlig i gang med poengproduksjonen i vår egen hall, når vi får besøk av Storhamar på torsdag og Stjernen på søndag.